AcasăPoliticaMarcel Ciolacu și-a făcut testul pentru Covid-19. Liderul PSD a intrat în...

Marcel Ciolacu și-a făcut testul pentru Covid-19. Liderul PSD a intrat în izolare

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu și-a făcut testul pentru Covid-19. Liderul PSD a intrat în izolare / foto: Mediafax

Panică în PSD. Trei lideri PSD Sălaj au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi au ajuns în spital. Aceștia s-au întâlnit vineri, înaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu, liderul partidului.

Președintele PSD și-a făcut deja testul anti-COVID și a intrat în izolare. Același lucru a făcut și secretarul general al partidului Paul Stănescu, potrivit Hotnews. El a spus că nu are simptome, că au trecut cinci zile de când a intrat în contact cu liderii PSD Sălaj și este „optimist” că nu are virusul. Chiar dacă nu are simptome specifice bolii, Marcel Ciolacu a decis să se autoizoleze pentru a nu pune pe nimeni în pericol.

Cu cine a intrat în contact Marcel Ciolacu

Au fost diagnosticați cu COVID-19 preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, vicepreşedintele PSD Zalău Sergiu Panie, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Ioan Miclea, actualul director al Citadin Zalău. Primul care s-a simțit rău a fost președintele CJ Sălaj, sâmbătă, apoi apoi au urmat ceilalți doi.

Înainte cu puțin de apariția simptomelor, cei trei membri împreună cu Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu și Paul Stănescu s-au întâlnit la Zalău, în cadrul unui miting electoral. Întâlnirea dintre liderii PSD și cei de la Sălaj a avut loc în aer liber, în Amfiteatrul din Parcul Central al municipiului, conform Știrile din Sălaj.

Ce a spus Marcel Ciolacu despre înfrângerea Gabrielei Firea

În cursul zilei de luni, Marcel Ciolacu a declarat că nu a apucat să vorbească cu Gabriela Firea, însă acesta o încurajează să candideze pentru un mandat de parlamentar, având încredere deplină în capacitatea de muncă a fostului edil al Capitalei. Acesta i-a recunoscut toate meritele, având doar cuvinte de laudă la adresa sa.

„Nu am vorbit cu Gabriela Firea. O să o fac după această conferință. Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că doamna Gabriela Firea trebuie să fie în linia întâi a PSD. Rezultatele bune ale PSD se datoarează şi în mare măsură doamnei Gabriela Firea”, a afirmat acesta.

author avatar
Andreea Vlad
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger