AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, semnal de alarmă asupra unui mare pericol. Premierul cere front...

Marcel Ciolacu, semnal de alarmă asupra unui mare pericol. Premierul cere front comun

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu, semnal de alarmă asupra unui mare pericol. Premierul cere front comun

Premierul României Marcel Ciolacu, a explicat luni, la un post de televiziune, că există un trend crescător extremist în Europa, care reprezintă un pericol.

El a menționat că a fost o perioadă de pandemie, care a generat anxietate și provocat mutații. Apoi s-a resimțit teama de moarte și o mortalitate semnificativă în România.

Amenințare extremistă în Europa

Ulterior, a intervenit o criză energetică. Șeful Guvernului a vorbit și despre măsurile de compensare care au fost implementate tardiv. Acest lucru a generat costuri considerabile atunci când au fost aplicate în grabă. Apoi, a continuat el, a izbucnit o criză de securitate majoră.

„Există un trend crescător extremist. Este un pericol. Venim după o pandemie care a provocat niște mutații și anxietate. A fost frica de moarte, a existat o mortalitate excesivă în România. După, a venit o criză energetică, cu măsurile de compensare luate foarte târziu și când au fost luate, pe picior, ne-au adus costuri foarte mari. După asta, s-a declanșat un război, cu o criză de securitate majoră. Dacă ne uităm la piramida lui Maslow, vom înțelege mai multe și mutațiile și frica interioară a oamenilor”, a spus Ciolacu.

Cere coridor sanitar împotriva forșelor extremiste

De asemenea, prim-ministrul a spus că în acest timp forțele democratice ar trebui, în loc să se atace, să facă un coridor sanitar împotriva acestor forme extremiste. În opinia sa, acestea ar trebui să creeze o zonă de separare împotriva manifestărilor extremiste.

„Acum vindem știri că vin emigranții, afgani, sirieni, deci există o manipulare, care din punctul meu de vedere, ca om politic, toți oamenii politici trebuie să vină să explice ce se întâmplă. Am vazut alegerile din Olanda, unde extrema a câștigat alegerile. Există un trend la nivel european. În SUA nu există acest trend, acolo e altfel democrația structurată și consolidată. Forțele democratice ar trebui, în loc să se atace prea mult, să facă un coridor sanitar împotriva acestor forme extremiste”, a conchis Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu consideră AUR un pericol

Ca răspuns la o întrebare a lui George Simion, care îl acuză pe premier de fake news în ce priveşte aderarea României la Schengen, Marcel Ciolacu a declarat, la rândul său, că liderul AUR răspândeşte online informaţii false şi alarmiste.

„După manipulările cu cash, după vaccinări, e o nouă temă. Din imigranții din Austria, 3% au tranzitat România. Când cer azil în Austria, fiecare persoană se știe de unde a venit. Discuția a fost acel 3 la sută. Nu se poate pune problema de cote, de fagani, de sirieni. Trebuie să se întărim frontierele. Despre ce vorbim, trebuie să ne asumăm aceste lucruri. Apare un politician care va umple Facebook că vor veni afgani și vom avea bombe în București”, a spus Marcel Ciolacu.

author avatar
Andrei Ștefan
920 afisari

9 COMENTARII

    • ”Imparatilor” din UE , unii asa ca Ciolacu le-a intrat frica in oase. Osa fiti maturati de la putere , averile confiscate si veti fi aruncati in puscarii.

  1. In loc sa fie bagati la puscarie pentru genocid ca au inchis spitalele ( caz unic in lume ) si au murit oameni cu zile , Ciolacu ne spune ca au fost morti excesivi si ca sintem anxiosi . vrei sa acoperi crimele ?

    • Ciolacul trebuie întrebat dacă și-a făcut pe bune ,el și familia lui maglavaitu experimental, sau la borât la chiuvetă ,îndemnând doar plebea la dezastru, ca apoi să arunci vina tot pe cetățenii că sunt anxioși, cătă ipocrizie

  2. De ce nu le acorda azil in functie de fiecare persoana in parte? Poate ca unii sunt criminali, talhari in tara lor si fug de pedeapsa, poate unii sunt extremisti in tara lor, poate altii sunt trimisi de organizatii din tara lor…poate unii nu au muncit o zi in tara lor.

  3. La Ciolacu, cine isi iubeste tara si ține cu nevoile romanilor si pune in primul rand interesele Romaniei… gata! E extremist ?

  4. E bine că vă uitați la piramida lui Maslow. Dar mai uitați-vă și la piramida alimentară, domnu Ciolacu, la cea din manuale și apoi așezați-o lângă piramida alimentară reală a familiilor nevoiașe care renunță la încălzire și cadouri de Crăciun. Vedeți dacă mai există vre-o asemănare între cele două.

  5. Bai, covrigar de Buzau, ce faci? Ne vinzi covrigi? Daca 3% au intrar pin Romania, de ce ai acceptat sa aduci 30.000 de imigranti din Austria in tara, slgoiule?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger