AcasăPoliticaMarcel Ciolacu se pregătește de alegerile parlamentare. De cine îi este teamă?

Marcel Ciolacu se pregătește de alegerile parlamentare. De cine îi este teamă?

Ciolacu dă ca sigur: ”Nu va exista niciun candidat cu probleme penale” pe listele PSD la parlamentare

Încă nu a fost clarificată situația alegerilor locale, că, iată, încep pregătirile pentru cele parlamentare care, deocamdată nu au o dată exactă pentru când vor avea loc.

Marcel Ciolacu, deja se gândește că nu mai este mult până când românii vor fi chemați , iarăși, la urne.

Dacă cu aproximativ 2-3 luni înainte de alegerile locale, au plecat de la PSD la PNL, zeci de lideri de filiale din țară, Ciolacu se gândește cu îngrijorare că acest lucru se poate întâmpla și cu cei care aspiră la funcții de deputat sau senator și care vor să fie pe locuri sigure pe liste.

Potrivit lui Ciolacu, PNL a dus traseismul pe cele mai înalte culmi, acesta fiind exemplul suprem al politicii retograde liberale.

„Noi suntem pregătiţi şi vom bate din nou PNL în alegerile parlamentare, cu toată campania făcută direct de la Cotroceni! Însă, dacă situaţia medicală se va agrava – aşa cum atrag atenţia toţi specialiştii din domeniu -, vă spun clar: nu vom ezita nicio secundă în a alege viaţa oamenilor şi nu diurnele şi deplasările atât de dragi preşedintelui Iohannis şi partidului său! Vieţile oamenilor nu pot fi tranzacţionate pentru voturi!”, a scris liderul PSD pe Facebook.

„Aţi dus traseismul pe cele mai înalte culmi”

Președintele social-democraților acuză liberalii că au folosit banii publici pentru a „cumpăra zeci şi zeci de parlamentari”

„Traseismul este exemplul suprem al politicii retrograde, domnule Orban! Iar la PNL aţi dus traseismul pe cele mai înalte culmi! Da, Parlamentul actual nu mai exprimă voinţa electoratului pentru că voi, peneliştii, aţi folosit banii publici pentru a cumpăra zeci şi zeci de parlamentari ca să vă menţineţi la putere şi mufaţi la resursele ţării!”, a mai scris Ciolacu.

Partidul care promitea că va opri traseismul politic și că nu va susține la alegeri niciun actual primar PSD a pornit o vânătoare în teritoriu a aleșilor social-

Zeci de primari PSD din mai multe județe ale țării au schimbat barca și au candidat pentru un nou mandat din partea PNL.

Au plecat primari social-democraţi din Cluj, Iaşi, Sălaj, dar şi edili din oraşele din sudul ţării, considerate fiefuri tradiţionale ale PSD, respectiv din Dâmboviţa, Teleorman sau Giurgiu.

author avatar
Eli Dan Davidescu
352 afisari

3 COMENTARII

  1. Se pare ca se cunosc deja castigatorii alegerilor parlamentare : partidele de dreapta, in special PNL SI USR. Romanii se vor deplasa la vot doar asa pentru o plimbare ! Trebuie modificata radical legea cu privire la componenta membrilor sectiilor, birourilor si circumscriptiilor de votare. Nu au ce sa caute acolo, fara exceptie, membrii partidelor politice, chiar daca se vor gasi tertipuri si pentru aceste interdictii. Doar observatori. Cum sa fie vot obiectiv in cazuri de renumarare sau anulare a unor voturi/alegeri ? S-a vazut concret acum la alegerile locale : vot 6 la 5, etc. si respingerea in cascada a unor cereri de renumarare, vadit indrepatite si, bomboana pe coliva, BEC a dispus respingererea unor astfel de cereri la nivel national . Concluzia : PNL si USR si-au plantat aproape in toate sectiile/birourile/circumscriptiile/BEC, oameni loiali, iresponsabili. Multi magistrati membri ai acestor sectii/birouri/circumscriptii/BEC, asimileaza aceste solicitari, bazate pe suspiciuni, cu cauze penale sau civile unde probele sunt cele care decid. Aici, un domeniu atat de sensibil, este foarte simplu daca se vrea : renumararea. Dictatura este in plina desfasurare. Somn usor romani !

  2. Asculta bai Ciolac prost!Alegerile din decembrie sunt deja transate si aranjate Partidul si guwernerul nu doarme Ve ti ajunge minoritarii minoritarilor in parlament daca va comportati ca niste momai ,daca acceptati santajul alogenului astuia dus cu pluta El cu amantul pohontu si cu colega georgeta aranjeaza sa castige fara nici o piedica si alegerile parlamentare Voi dormiti in pace !

  3. Daca partidul se bazeaza pe un Ciolac, si el este vandut, despre ce viitor vorbim, ca nu exista

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger