AcasăPoliticaMarcel Ciolacu s-a dezlănţuit la adresa coaliţiei: "Bă, ticăloșilor, ăsta e bâlci!...

Marcel Ciolacu s-a dezlănţuit la adresa coaliţiei: „Bă, ticăloșilor, ăsta e bâlci! Vă comportaţi ca nişte maimuţe!”

marcel ciolacu Marcel Ciolacu s-a dezlănţuit la adresa coaliţiei: "Bă, ticăloșilor, ăsta e bâlci! Vă comportaţi ca nişte maimuţe!"

Marcel Ciolacu consideră că USR-PLUS vrea să se folosească de social-democraţi pentru a decide meciul cu PNL, unde țintește să-l demită pe Florin Cîțu prin moțiune de cenzură.

Totuşi, PSD-ul se ţine tare şi ar dori ca acest Guvern să cadă în urma propriei lor moţiuni de cenzură.

Îi cheamă pe „dezertori” la negocieri

Liderul PSD îi numește ”maimuțe” pe liderii USR-PLUS și le-a transmis, marți seara, că dacă vor ca PSD să le voteze moțiunea, să meargă la discuții. ”Nu m-a trimis mama în Parlament!”, a punctat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a declarat că, pe lângă criza economică şi cea sanitară cu care se confruntă România, actuala coaliţie a creat o nouă criză, cea politică.

Dragu nu demisionează, prefecții nu au plecat, secretarii de stat nu au plecat. Bă, ăsta e un bâlci! Bă, ticăloșilor!

Oamenii de stat se comportă ca niște oameni de stat, nu ca niște maimuțe. Dacă ajunge la vot o moțiune, o votăm.

Dar, să vorbească cu noi. Nu m-a trimis mama în Parlament, trebuie să facem o ședință.

Eu nu accept să se folosească de noi. Ei mint, așa cum au mințit și cu PNRR. E o mascaradă, e o criză politică de o luptă a lor. Să se ducă la preoți să se împace”, a explicat Marcel Ciolacu la România TV.

Ciolacu îl acuză şi pe Klaus Iohannis

Preşedintele PSD a dezvăluit că în toată această perioadă nu avut nicio discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis.

Ciolacu îl acuză pe preşedintele României că este vinovat de ceea ce se întâmplă în prezent pe scena politică din ţară, pentru că a ales ”echipa pierzătoare”, prin instalarea guvernului Cîțu, după alegerile parlamentare câștigate de PSD în decembrie 2020.

Unde e, bă, România ta normală? Asta e România normală?”, i-a transmis liderul PSD preşedintelui Iohannis.

Liderul social-democrat a declarat că el nu boicotează nimic în Parlament, dar că partidul său nu este cel care trebuie să asigure cvorum.

Eu nu boicotez nimic. Nu participăm, să îşi facă cvorum. Câteodată vin liberalii, câteodată pleacă. Nu vii şi spui că vreau să plec, dar să mi-l dea Ciolacu jos că eu mă întorc”, a declarat Marcel Ciolacu.

author avatar
Andrei Ștefan
299 afisari

1 COMENTARIU

  1. Du-te in p u la mea bai lache flaushat! TRADATORULE! I-o sugi lu’ ucigasului de copii plavanis! Moarte tie si lui cu tot cu antiile voastre. HUOOOO!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger