AcasăPoliticaMarcel Ciolacu plânge pe umărul ţăranilor români: "Guvernul s-a întors de la...

Marcel Ciolacu plânge pe umărul ţăranilor români: „Guvernul s-a întors de la Bruxelles cu zero euro pentru agricultură”

marcel ciolacuMarcel Ciolacu plânge pe umărul ţăranilor români: "S-au întors de la Bruxelles cu zero euro pentru agricultură"

Marcel Ciolacu a sărit din nou la gâtul Guvernului, după ce agricultura românească a fost ignorată de CE, la discuţiile despre PNRR. Liderul PSD a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova, că va continua să critice PNRR.

Europa ne creează aceste oportunităţi, dar dacă noi trimitem documente pe care nu le citim, documente făcute de către companii private ca pe urmă să acceseze aceste fonduri sau aberaţii cum sunt 133.000 de euro pentru formarea unui singur om, de parcă l-am trimite pe Marte şi de asta se justifică această sumă imensă.

Sunt ferm convins că altfel ar fi arătat acest PNRR. Deoarece nu au vrut un dialog cu autorităţile locale s-a ajuns ca să fim iarăşi ruşinea Europei. O să continui să critic acest PNRR.

Chiar vorbeam cu domnul senator Preoteasa cât de mult ar fi însemnat pentru Dolj să fi prins acele sume pentru irigaţii, cum am prins Polonia, Ungaria, Bulgaria.

Am plecat la negocieri la Bruxelles cu Comisia cu o solicitare de şapte miliarde, au ajuns domnul Ghinea şi cu domnul Oros la 3,8 miliarde şi s-au întors cu zero euro pentru agricultura românescă”, a spus Ciolacu.

Cristian Ghinea a pus pariu cu Marcel Ciolacu

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, îl provoacă pe liderul PSD Marcel Ciolacu la un pariu, spunând că își va da demisia dacă Planul Național de Redresare și Reziliență nu va fi aprobat de către Comisia Europeană.

În schimb, dacă acesta este aprobat, Marcel Ciolacu trebuie să demisioneze din funcția de președinte al PSD. Ghinea impune și un termen limită: data de 30 septembrie 2021.

Ciolacu, hai să discutăm cu demisia pe masă!”, este mesajul pe care i-l transmite Cristian Ghinea lui Marcel Ciolacu, după ce liderul PSD a afirmat, joi seară, că PNRR a fost „pulverizat” de Comisia Europeană.

El s-a referit la faptul că anumite companii au făcut unele documente din PNRR pentru a beneficia direct de bani, fapt pe care l-a catalogat drept infracţiune. Comisia Europeană a transmis joi guvernului o serie de observații la PNRR trimis formal de România la 31 mai, semnalând o serie de erori, inadvertențe și lipsuri din documentație.

Cristian Ghinea afirmă că observațiile sunt pur și simplu „întrebări puse de Comisia Europeană legate de procedura de costing”.

author avatar
Andrei Ștefan
158 afisari

6 COMENTARII

  1. De la mazilirea celor 11.000 de tarani romani din sudul Baragan de guvernarea Pnl la 1907 sate rase de pe suprafata pamantului cu tunul de jandarmi si armata romana(dupa Rebreanu, Bancila, Z. Stancu, P. Istrati si alti) revolta ce a aprins Rusia tarista ca exemplu romanesc care a adus ciuma rosie in lume la 10 ani dupa rascoala, Pnl eul contemporan nu are ochi buni pt taranul roman nici azi.

  2. Sigur sigur…procedura de costing.Numai ca noi am vrea sa stim de ce pe prima pagina 2×2 =4si pe a doua 6 Ati cam incurcat costingul si aiuritingul va domina PE voi va domina prostingul si dobotocingul,iar din cauza voastra vom suferi cu totii pentru ca voi sunteti adepti de nazing si de puturosening SICTIRING!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger