AcasăPoliticaMarcel Ciolacu nu îl slăbește pe cancelarul austriac. Atac nemilos în Politico:...

Marcel Ciolacu nu îl slăbește pe cancelarul austriac. Atac nemilos în Politico: „Decizia grăbită și nefundamentată a Austriei nu slăbește doar România, ci și Europa”

marcel ciolacuMarcel Ciolacu nu îl slăbește pe cancelarul austriac. Atac nemilos în Politico: „Decizia grăbită și nefundamentată a Austriei nu slăbește doar România, ci și Europa”

Președintele PSD Marcel Ciolacu îl ceartă public pe cancelarul austriac Karl Nehammer în presa europeană. Într-o intervenție în Politico el susține că nu e deloc drept ca România să sufere de pe urma neputinței autorităților austriece și denunță retorica mincinoasă a Austriei de a prezenta public date care nu au nici un corespondent în realitate cu privire la o așa-zisă rută prin România a migrației.

”În lupta pentru democrație, trebuie să consolidăm – nu să slăbim – Europa”, a scris liderul PSD, Marcel Ciolacu, într-un articol de opinie (op-ed) publicat pe site-ul politico.eu.

Ciolacu îi cere lui Nehammer să anuleze decizia privind Schengen

El critică decizia guvernului austriac, arătând că ”din păcate, guvernul Cancelarului Karl Nehammer al Austriei a decis să ducă Europa și securitatea noastră colectivă într-o altă direcție. Decizia grăbită și nefundamentată a Austriei de a refuza României accederea în spațiul Schengen slăbește nu numai regiunea noastră, ci și Europa în ansamblu, încurajând în același timp forțele aliate împotriva noastră”.

”Nu este clar de ce Austria a ales să tragă linia la granița noastră, pe baza unor argumente care sfidează datele concrete. România și-a dovedit deja capacitatea de a gestiona granițele Uniunii Europene, încă din 2011, iar acum apărăm Austria la fel de mult ca și restul Europei cu armata noastră, alături de forțele NATO de pe Flancul Estic. Chiar și cu un buget limitat, România s-a angajat să aloce 2,5% din PIB pentru finanțarea domeniului apărării, iar forțele noastre navale au demontat o mină plutitoare rusească în Marea Neagră pentru a proteja libera navigație”, a mai arătat Ciolacu.

Ciolacu îi cere lui Nehammer să anuleze decizia privind Schengen. „Pentru a lupta împotriva valului în creștere al autoritarismului, democrațiile trebuie să fie unite și să-și consolideze legăturile dintre ele. Așadar, îi solicit Cancelarului Nehammer să procedeze corect și să anuleze decizia Guvernului său. Sunt încrezător că, lucrând împreună, ne vom regăsi forța. Europa va fi mai puternică – și la fel va fi și Austria.”, susține Marcel Ciolacu.

author avatar
Andreea Vlad
793 afisari

22 COMENTARII

  1. Iata asa aata un atac nemilos:Cancelarul acesta aiurit si prost si rau este corespondentul scarboseniei de pres al romaniei Bai austroiule ,v-ai dedat la dulcele Romaniei si ati devenit dependenti La munca bai putoare austreana.Adu-ti amintecand o alta hahalera de-a ta ti-a platit datoria de zeci de miliarde ,poate sute ca ziceai ca banca ta da faliment Prost am fost ,rebuia lasata sa cada jigodie extraterestra

    • Ciolacule tu esti un cretin. Cartile sunt facute. Vom fi dati Rusiei.
      Americanii de la Ford au vandut uzina Ford de la Craiova, Bill Gheitz a vandut actiunile de la fondul propietatea, OMV a renuntat la contractul de exploatare gaze din marea neagra.
      Pune mana si invata limba rusa!

      • S-au mai vandut si alte actiuni importante ale colosilor din energie de catre Fond. Alti colosi au primit informatii sa faca o retragere subtila de aici. Ciolacule, tu ce informatii primesti sau primesti ceva? Astia grei cu bani cand se carabanesc de pe plaiuri stapanite anunta clar ceva, chiar si macar la nivel de piete si redesenarea lor sau si altceva … Tu Ciolacule ai habar?

  2. Nu România s-a angajat sā aloce miliarde de dolari ca sā umfle conturile straine, bā, impotentilor Johannis, Ciolacu, Ciucā, Bode si restul caricaturilor umile vandute! Nu! VOI angajati România, de 33 de ani, pe drumul pierzaniei, fārā nici i permisiune din partea poporului român.

  3. ZIARE.COM CEL MAI SPURCAT SITE DE TROLLOVECI VA DA INDICATII CUM SA TRAITI BINE DIN LINSUL IN KOOR SI LAUDAND GUVERNUL ! ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE IMPUTITE CE TRAIESC DIN PROPAGANDA MINCINOASA SI LINSUL IN COOR AL POLITICIENILOR CORUPTI

    ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE IMPUTITE CE TRAIESC DIN PROPAGANDA MINCINOASA SI LINSUL IN COOR AL POLITICIENILOR CORUPTI
    SE PLATESTE BINE PE ZIARE.COM
    LINSUL LA GAOOZ SI OSANALELE SI ODELE LA CONDUCATORUL SUPREM SI A SLUGEI DE GENERAL LOBOTOMIZAT

    • Ctesc acest cotidian zilni da cred ca tu esi dement ca nu am vazut nimic anormal la acest ziarSiktir curdefer!

      • ai citit si aici ? serios ?

        Pedeapsa

        rank 2

        hAUR +2% ca la boschetari

        mai bine zis ca la Maciuca unde s-au adunat totzi homo.ex.sapientii sa fac de un 2 la suta. Bizoane ti-ai spalat branza ce ti.a ramas intre dinti sau am reusit sa ti.o indes in gatlej adanc dupe cort cum le fac ieu la totzi hauristii imputziti? Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Cum stau partidele în sondaje la finalul lui 2022. Singura formațiune politică care a înregistrat o creștere SONDAJ https://ziare.com/partide/sondaj-inscop-partide-decembrie-psd-pnl-usr-aur-1779232?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

        • Pedeapsa

          rank 2

          Troll imputzit ce esti toma

          Uite o lista scurta contra jegului ce.l scoti pe gura aia imputita

          Korea – nord comuista muritoare de foame, Korea Sud unde sunt americanii- mare putere econimica mondiala
          Vietnam- comunisti fomisti au fost, nu au vrut pe americani, saracii asiei au ramas.
          Jugoslavia criminali macelari ca Putin , Srebrenica genocid 10000 omorati la prima strigare a lu ratko mladik,
          Iraq – criminalul saddam isi omoara poporul cu ame chimice,
          Afganistan – teroristi alqaeda ascunsi si protejati,
          Libia alt criminal impitzit,
          Siria criminal imputzit isi omoara poporul cu bombe chimice,
          Somalia alti criminali armata tine captiva o tara intreaga,
          Ethiopia la fel ca somalia, and so on marsh in mortzii mmati de trolll imputzit ai deaku de trumpulinkuristi Acest text a fost copiat de pe Ziare.com „Le-a fost frică de o tentativă de asasinat”. Cum a fost pregătită vizita lui Zelenski în SUA, potrivit surselor din anturajul său https://ziare.com/volodimir-zelenski/asasinat-zelenski-pericolo-vizita-sua-organizare-1779201?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

          • PortaVocea

            rank 5

            @bizon.déjectia.ruseasca

            Tu si cei ca tine sunteti Jegùrile si gunoaiele natiunii Romane , voi sunte-ti lingaii de cäcát criminal rusesc si sugaii teroristilor lumii rusia viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com „Le-a fost frică de o tentativă de asasinat”. Cum a fost pregătită vizita lui Zelenski în SUA, potrivit surselor din anturajul său https://ziare.com/volodimir-zelenski/asasinat-zelenski-pericolo-vizita-sua-organizare-1779201?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

  4. solu8tia este sa ii f-tem pe austrieci , pe toti .
    Cred ca si pe nemti si pe olandezi.
    Romania trebuie sa ridice capul !!!
    Si asa ca in 1917, 1944, 1907 sa inceapa sa arda pe cei care au tradat si sa lupte pentru onoare.
    Pentru ca anul acesta sunt 33 de ani de la Revolutie , 33 de ani de la moartea lui Ceausescu IN ZI DE CRACIUN.
    33 de ani avea Mantuitorulk cand s-a sacrificat ptr noi .
    Acum , ne-am spalat 33 de ani de suferinta!
    Si trebuie sa spunem : AJUNGE!

  5. Eu îl voi crede pe ciolacu și așa-zisele lui bune intenții pentru cetățean și țară, când îl va suspenda pe impostoru Werner, care ne,a spus acum un an ,ca România este un stat esuat, de ce,ai mai tine un astfel de președinte în funcție ,când omul ți,a spus cum sta treaba ,de ce guverneze lângă un gropar ca Popescu de la energie,tare îmi este ,ca și ciolacul face doar joc de glezna ,care sa mimeze interesul fata de cetățean,dar în fapt este una și aceiași mizerie

  6. Contracte din banii romanilor de ce le mai dai ba ciolacule seful psd si a aluia de la transporturi care le baga bani in conturi???

  7. 1-cainele latra la luna din placerea de a se auzi latrand,asa si ciolacu.
    2-nu Romania s-a angajat sa aloce 2,5% din pib ci clica de tradatori care sant la conducere.
    3-mina era ucrana nu ruseasca.
    4-nu toti care scuipa ling unde au scuipat.Nu-l vad pe cancelarul Austriei sa linga pe jos.Ai nostri ling si pupa dosuri,sant obisnuiti si le face placere.

  8. Mai,Anonimule de la 14.10,s-ar putea ca tu sa ai dreptate.Nu cumva Romania va fi abandonata de partenerul strategic pentru Ucraina mai mare si mai bogata?Izolarea internationala a prostilor cocotati in fruntea Romaniei spune ceva.

  9. & Dacă sunteți de părere că legislația ce nu asigură și menține stabilitatea prețurilor, așa cum stabilește legea de organizare și funcționare a BNR, contribuie la încălzirea globală , poluare, la gestionarea neeficientă a resurselor, risipă deci, chiar și la conflicte între specii și indivizi ai aceleiași specii, ?

  10. Nu ma iluzionez ca veti deveni vreodata ziaristi, dar va promit sa ma inscriu voluntar sa apas pe buton ca sa va trag trapa de sub picioare sa muriti spanzurati in chinuri, asa cum meritati, CRIMINALILOR !

    ADEVARUL te va Elibera si MINICIUNA te va Spanzura !

    Daca IAR v-ati innecat cu o bucata de adevar, beti putina apa si va trece ! Apoi postati adevarul.
    Realizati ca timpul Minciunilor este pe sfarsite si cei care se tot inneaca cu bucati de adevar vor primi tratament sigur si foarte eficient cu Streangurol si Cimitirol.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger