AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, nervos după ce România şi-a făcut imaginea PRAF la New...

Marcel Ciolacu, nervos după ce România şi-a făcut imaginea PRAF la New York: „E jenant ce-a fost acolo”

standul new yorkMarcel Ciolacu, nervos după ce România şi-a făcut imaginea PRAF la New York: "E jenant ce-a fost acolo"

Marcel Ciolacu a declarat, referitor la scandalul privind participarea României la Târgul de Turism din New York, unde standul ţării noastre a fost doar cu poze A4 agăţate de o perdea neagră, o masă şi câteva scaune, că „astfel de lucruri jenante nu trebuie să se mai întâmple”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor spune, la RFI, că „imaginea pentru România nu este una fericită”.

Miniştrii trebuie traşi la răspundere

Imaginea pentru România nu este una fericită. Cred că domnul prim-ministru, care este cel mai îndreptăţit, dacă dorim să trăim într-o Românie normală, e cel mai îndreptăţit să facă evaluarea miniştrilor din Cabinetul său, cred că primul-ministru trebuie să aibă o discuţie foarte serioasă cu ministrul Turismului şi IMM-urilor, ca astfel de lucruri jenante pentru reprezentarea României să nu cumva să se mai întâmple.

Nu ştiu, poate modificate regulile pentru astfel de târguri şi obligativitatea unui standard la care România să fie reprezentată. Mai bine nu suntem reprezentaţi, decât să avem o astfel de interfaţă”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi la RFI.

Numeroase state care au participat la Târgul de Turism Travel and Adventure Show, la care România a fost prezentă cu un stand care a provocat critici şi ironii în ţară, au încercat să îmbine ideea de vacanţă cu cea de experienţă culturală. Au existat însă şi unii expozanţi care, ca şi România, au ales să păstreze fundalurile puse la dispoziţie de organizatori.

Conform unui comunicat dat publicităţii de Ministerul Turismului, participarea României la acest târg a costat 7990 de dolari.

author avatar
Andrei Ștefan
460 afisari

4 COMENTARII

  1. marcel ciolacu , nervos , imi vine sa borasc ! cine nu stie inca cine-i ciolacu , sa citeasca pnrr ul facut de ghinea si usr , la care la vremea infaptuirii lui , a tacut mort , sau legea off shore . este o curva cu mai multe fete care vrea sa-i pacaleasca pe romani facandu-se indignat , dar de fapt este partas la distrugerea Romaniei impreuna cu pnl , usr si udmr , toti o mizerie .

  2. Bai Ciorlakule, tu i-ai invatat sa fie asa de mici, astia fara sa fure nu pot trai, asa ca aia e, acolo aia sunt un fel de stat in stat !! Vezi sa nu ii enervezi prea tare, ca astia iti pun o bombitza mai mica sub kkurkubeul tau, bai Ciolarlakule, de zbori pana pe Luna, tu vrei ca romanasii aia hotomani sa moara de foame ? Ha ha ha 🙂 Bai, astia dupa ce ca sunt niste hoti ordinari, mai sunt si prosti !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger