AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, ironie usturătoare: ”N-aveți un om politic mai serios despre care...

Marcel Ciolacu, ironie usturătoare: ”N-aveți un om politic mai serios despre care să vorbim?” La cine s-a referit șeful PSD- VIDEO

Marcel Ciolacu, ironie usturătoare la adresa lui Ludovic Orban: ”N-aveți un om politic mai serios despre care să vorbim?” - VIDEO (sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

După ce fostul președinte al PNL-ului a anunțat, marți, în fața presei că în cursul zilei viitoare își va da demisia din postura de președinte al Camerei Deputaților, a treia funcție în stat, liderul PSD i-a dat o replică mustind de ironie.

”De ce nu și-a depus-o (demisia-n.n) acum? Domnul Orban ne-a obișnuit: partidul care câștigă alegerile desemnează premierul. Nu-l mai desemnează. Îmi dau demisia de la Guvern, dar nu-mi dau demisia de la partid, pentru că am pierdut alegerile (…). A ieşit astăzi să ne anunţe ce va face mâine. N-aveți un om politic mai serios despre care să vorbim?”, a comentat Marcel Ciolacu, de la sediul PSD, răspunzând unei întrebări de la presă.

Cu trimitere la faptul că se aflase că Orban a făcut deja un pas în această privință, în sensul că, încă de zilele trecute, după ce a pierdut prima funcție în partid, la Congresul din septembrie, și-a depus demisia din a treia funcție în stat – însă doar la sediul PNL-ului, la acel moment explicând și rațiunile din spatele acestei decizii – VEZI AICI.

Ciolacu: Momentan, Orban nu şi-a dat demisia

Mai mult, în acest context, când s-a vrut să se afle dacă PSD-ul își dorește șefia Camerei, Ciolacu a subliniat că posturile de preşedinte al Senatului şi Camerei Deputaţilor ”sunt niște funcții negociate când există o majoritate”.

”Momentan, Orban nu şi-a dat demisia”, a mai punctat liderul social-democrat.

Ludovic Orban a ieșit, marți, la declarații, ocazie cu care s-a aflat ce plănuiește să facă miercuri. ”Ne vedem mâine la 12, după ce-mi depun demisia”, a anunțat Ludovic Orban, marți, în fața presei, aflat la Parlament.

127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger