AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, ironic în legătură cu noul ministru al Finanțelor: „Nu este...

Marcel Ciolacu, ironic în legătură cu noul ministru al Finanțelor: „Nu este din produsele high-class ale PSD”

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu, ironic în legătură cu noul ministru al Finanțelor: „Nu este din produsele high-class ale PSD”

Dan Vîlceanu este noul ministru al Finanțelor Publice, după ce, miercuri, 18 august, a depus jurământul de învestitură în fața președintelui Klaus Iohannis. Propunerea sa pentru această funcție a stârnit un scandal în interiorul PNL. Acesta este un apropiat al premierului Florin Cîțu, nefiind însă agreat de liderul liberal Ludovic Orban.

Economistul Dan Vîlceanu, de 42 de și-a început cariera politică în PSD, unde a fost președinte al tineretului Social-democrat Gorj, din 2006 până în 2009. Ulterior a trecut la PSD, unde a ocupat funcția de secretar executiv în perioada 2011-2012 și președinte al PDL Gorj în perioada 2013-2015.

Marcel Ciolacu: „Avem o pepinieră destul de bună”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a comentat numirea lui Vîlceanu în fruntea Ministerului Finanțelor Publice, după parcursul său politic. Liderul social-democrat spune că se bucură de faptul că partidul pe care îl conduce este o „pepinieră bună” şi pentru celelalte partide, dar că noul ministru al Finanţelor, Dan Vîlceanu, nu face parte din „produsele high-class”.

„În continuare, avem o pepinieră destul de bună şi pentru celelalte partide. Sincer, nu este din produsele high-class ale PSD. Veţi vedea în următoarele luni prestaţia la Ministerul Finanţelor. Bine că am scăpat de domnul Cîţu de la Finanţe! Este portofoliul cel mai important după cel de prim-ministru”, a spus Ciolacu la postul B1 TV.

„Va fi şi domnul Vîlceanu unul dintre mulţii miniştri ai acestui Cabinet. Şi îi luăm pe rând: domnul Oros, la Agricultură – zero, domnul Ghinea de la Fonduri, doamna Turcan de la Muncă. Aşa şi cu domnul Vîlceanu, că a fost pesedist, că a fost şeful tineretului social-democrat, marea problemă este că, în continuare, domnul Cîţu este prim-ministru al României”, a adăugat el.

author avatar
Andreea Vlad
264 afisari

3 COMENTARII

  1. In afara de ironii de doi lei ce altfel de opoziție mai stie sa faca ineptul asta de Ciolacu?

  2. Vasazica, Vîlceanu si-a inceput cariera lui peşte la PSD, ulterior trecînd (TOT) la PSD. Bravo, Andreea, esti din ce in ce mai proasta.

  3. S-a „trezit” domnu ??? A uitat sa ne spuna (luat fiind prea repede dupa somn), despre alte cadre din high class : nenea ala cu „alta intrebare”, „invatatoarea de la interne, doamna 20, 20 si alte cadre de nadejde…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger