AcasăPoliticaMarcel Ciolacu îi taie aripile lui Gheorghe Flutur. „Corect ar fi fost...

Marcel Ciolacu îi taie aripile lui Gheorghe Flutur. „Corect ar fi fost demisia de onoare”

marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a afirmat, duminică, fiind într-o vizită electorală la spitalul Fălticeni, județul Suceava, că  preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, ar fi trebuit să îşi dea demisia, din cauza numărului mare de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

Marcel Ciolacu , a criticat, de asemenea, candidatura lui Gheorghe Flutur pentru încă un mandat la şefia Consiliului Judeţean Suceava. Președintele PSD a susținut că după „nenorocirea” de la Suceava „ar fi fost corectă demisia de onoare, nu o nouă candidatură”

„Municipiul Suceava e pe primul loc atât la decese cât şi la îmbolnăviri”

„Nu e o misiune grea din punctul meu de vedere ţinând cont de cele întâmplate la Suceava. Ceea ce s-a întâmplat la Suceava nu are nicio justificare. Indiferent cât am vrea să fim de indulgenţi judeţul Suceava, municipiul Suceava e pe primul loc atât la decese cât şi la îmbolnăviri. Îmi pare rău pentru domnul Flutur, cred că era momentul  de retragere din politică.  Nu are nicio justificare nici domnia sa, nici fostul manager al spitalului, pentru managementul defectuos care a dus la pierderi de veţi omeneşti. Cel mai corect după o asemenea nenorocire ar fi fost demisia de onoare şi, sub  nicio formă, o nouă candidatură”, a afirmat Marcel Ciolacu sâmbătă, la finalul vizitei la spitalul din Fălticeni.

Marcel Ciolacu: „Vom câștiga alegerile”

Totodată Marcel Ciolacu a mai spus că PSD va depune amendamentul necesar pentru ca Ministerul Sănătăţii să aloce fonduri pentru spital pentru a fi deschis. Lucrările de renovare ale spitalului au fost gata în luna noiembrie anul trecut, dar mai trebuie finalizate.

Liderul social-democrat şi-a exprimat susţinerea pentru Mirela Adomnicăi, candidatul PSD la CJ Suceava, şi pentru ceilalţi candidaţi ai PSD.

„Vom câştiga alegerile, vom fi pe primul loc, vom avea cei mai mulţi aleşi locali” a spus Ciolacu, referindu-se la zona Moldovei, potrivit newsbucovina.ro .

author avatar
Eli Dan Davidescu
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger