AcasăPoliticaMarcel Ciolacu ia la bani mărunți fosta conducere PSD: „Au făcut greșeli...

Marcel Ciolacu ia la bani mărunți fosta conducere PSD: „Au făcut greșeli imense!”

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu ia la bani mărunți fosta conducere PSD: „Au făcut greșeli imense!”

Când a preluat președinția PSD, Marcel Ciolacu a promis să reformeze partidul. Formațiunea politică s-a reconstruit fără oamenii lui Liviu Dragnea și cu Vasile Dîncu, care anunța că partidul va atrage intelectuali de stânga.

PSD și-a dorit dintotdeauna să racoleze intelectuali, dar, cu puține excepții, nu a reușit. Apoi, Marcel Ciolacu i-a îndepărtat treptat de la conducerea partidului pe oamenii loiali lui Liviu Dragnea, lideri care altădată făceau parte din „cercul zero” al deciziilor în partid.

PSD ar fi intrat în disoluție din cauza Vioricăi Dăncilă

Ciolacu a ieșit public cu noi afirmații referitoare la foștii oameni din tabăra lui Dragnea. Acesta susține despre ei că au făcut greșeli imense, față de partid, în special. A dat și câteva nume! De exemplu, „Viorica Dăncilă a făcut o greșeală imensă” înainte de alegerile prezidențiale, PSD intrând „aproape în disoluție” imediat după acestea.

„Viorica Dăncilă a făcut o greșeală imensă. Atunci când deciziile nu le mai iei în interiorul partidului, atunci vei lua întotdeauna nişte decizii greşite. Am fost unul dintre cei – alături de Paul Stănescu şi de alţi colegi – care i-am spus că nu este bine să facă congres înainte de alegerile prezidențiale şi să se încerce acest forţaj.

Nu ştiu unde s-a greşit mai mult, dar evident s-a greşit undeva, fiindcă Partidul Social Democrat, după alegerile prezidențiale – să fim sinceri – aproape a reintrat în disoluție. Planul lui Klaus Iohannis de a distruge Partidul Social Democrat ar fi continuat dacă nu am fi luat nişte măsuri care ne-au dus, pe urmă, într-un termen foarte scurt, să câștigam două rânduri de alegeri: atât cele locale, cât şi cele parlamentare”, a declarat Marcel Ciolacu la Kanal D.

Eugen Teodorovici revine în PSD?

Despre Eugen Teodorovici, liderul PSD afirmă că „a făcut nişte greşeli faţă de partid şi va trebui să le explice”. „Este inacceptabil să dai partidul în judecată, să târăşti partidul într-o astel de aventură”, a afirmat Ciolacu. „Câteodată mai trebuie să lăsăm acest supraplin şi anumite orgolii, venim şi la talpa partidului şi să dăm aceste exlicaţii ca să putem cntinua împreună. Posibil ca Eugen să fie un viitor pentru partid. Lucrurile le vom vedea Am avut o discuţie de revenire a lui Eugen alături de echipa din conducerea PSD”, a adăugat el.

author avatar
Andreea Vlad
318 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sunteti prea multi și criteriul valorii intors cu susul în jos . Dacă aia dinainte au dus partidul în disoluție pentru niste greseli , voi de ce nu le nominalizați. Faceti jocurile lui Iohannis care acuza continuu PSD , dar nu puncta greșelile . Voi sunteti la fel, asa ca vitelul care se tine de vaca . Voi sunteti profitori care l-au adulat pe Dragnea iar cand avea nevoie de voi i-ati intors spatele . Va mâncati intre voi , pentru că la conducere ati ramas doar cei cu instincte primare .
    Va sprijiniți pe o premiza falsa de succes și anume sondajele . Sondajele vin impresia negativă lăsată de actualii guvernanți care sigur sunt mai proști că prostul de Dragnea , care ținut lângă el proști și jigodii .Nu va amagiti . Sunteti pe lopata cu o astfel de atitudine lasă și lipsită de responsabilitate .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger