AcasăPoliticaMarcel Ciolacu flutură documentele despre Primăria Sectorului 1: „Clotilde Armand a pierdut...

Marcel Ciolacu flutură documentele despre Primăria Sectorului 1: „Clotilde Armand a pierdut alegerile”

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu flutură documentele despre Primăria Sectorului 1: „Clotilde Armand a pierdut alegerile”

Marcel Ciolacu o pune din nou la zid pe Clotilde Armand. Liderul PSD susţine că are informații potrivit cărora Dan Tudorache a câștigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1, după numărarea voturilor SIIJ.

Președintele social-democraților a informat că, potrivit documentelor strânse de procurori și de către Poliția Română, primarul Sectorului 1 a pierdut alegerile electorale din 2020.

„Doamna Clotilde Armand, conform documentelor strânse de către procurori şi de către Poliţia Română, a pierdut alegerile. Din ce informaţii am eu, candidatul PSD, lăsând la o parte neregulile care induc categoric o fraudă, în acest moment, din buletinele de vot existente, din cei 1.509 saci care au fost predaţi de către Biroul Electoral de sector către tribunal, către judecătorie şi apoi predaţi la SIIJ, domnul Tudorache, candidatul PSD-ului, are peste 1.700 de voturi în plus.”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

Clotilde Armand, somată să-și dea demisia

Acesta o somează pe Clotilde Armand să își dea demisia de bunăvoie. În caz contrar, președintele PSD a anunțat că opoziția se va mobiliza pentru a strânge semnături în acest sens.

„Categoric urmează o implicare masivă în strângerea acestor semnături. Eu cred că doamna Clotilde nu este o bolşevică şi nu ţine cont de cine numără voturile, ci totuşi ţine cont de voinţa românilor şi îşi va da demisia. Ne vom organiza cum numai PSD ştie să facă acest lucru. Aşteptăm totuşi şi oficial aceste informări. Eu cred în justiţie şi cred că o anchetă va fi dusă, chiar dacă nu e vizat un PSD-ist în acest moment, eu cred că anchetele vor fi duse până la capăt. S-a terminat dubla măsură în România”, a precizat Marcel Ciolacu.

author avatar
Andreea Vlad