AcasăPoliticaMarcel Ciolacu: "Firmele cu acționariat exclusiv feminin, mai profitabile decât cele cu...

Marcel Ciolacu: „Firmele cu acționariat exclusiv feminin, mai profitabile decât cele cu acționari bărbați”

Firmele cu acționariat exclusiv feminin sunt semnificativ mai profitabile decât cele în care sunt acționari doar bărbații, a declarat, citând un studiu, premierul Marcel Ciolacu, la o gală a femeilor în economie.

„Conform ultimului studiu realizat în România, firmele cu acționariat exclusiv feminin sunt semnificativ mai profitabile decât cele în care sunt acționari doar bărbații. E drept, cu cifre de afaceri mai mici, dar au o rată a profitului aproape dublă față de companiile deținute în totalitate de bărbați”, a spus premierul la Gala CONAF – „Women in Economy”.

„Din punctul meu de vedere, am să vorbesc și cu ministrul Boloș, ANAF-ul nu are ce căuta la aceste companii”, a adăugat șeful Guvernului.

El susține că dacă România ar avea încă pe atâtea companii înființate și administrate de romînce, țara noastră ar avea șansa să producă cea mai mare creștere economică din Europa.

„Vreau să vă anunț că de azi înainte la toate consultările pe care le voi avea cu reprezentanții mediului de afaceri voi cere ca femeile să fie reprezentate în proporție de 50%”, a adăugat Marcel Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
180 afisari

9 COMENTARII

  1. Te-a prostit si pe tine ambasada Americii cu Gorghiu si alte tute feministe , pune o femeie in locul tau si du-te la Buzau daca esti asa convins !

  2. Alea care ”conduc” firmele alea sunt nevestele bogate ale politicienilor saraci. Sictir Ciolacule!

  3. Ciolaku nu se poate duce acasa si sa lase o fumeie in locul lui, pentru ca PM in bantustanul RO este o kurva = MC de Buzau.

  4. Economia e în cădere liberă din cauza jafului și sabotării sistematice, comandate de cartelurile internaționale și executate de găștile mafiote locale, din care face și el parte.
    Utopia feministă nu numai că e falsă ca toate miturile extremiste neomarxiste, dar nu are nicio legătură cu progresul și dezvoltarea, dimpotrivă, e doar o altă unealtă ideologică de subjugare.
    Despre ce „reprezentare” vorbește imbecilul ăsta, în acționariat? Confiscă statul acțiuni de la bărbați și le dă femeilor? În conducerea companiilor? Vor fi forțate prin lege să discrimineze împotriva bărbaților până se va atinge paritate?
    El are „reprezentare” 50% în partid? Dar în guvern? De ce nu, e misogin patriarhal?
    Ce șleahtă de imbecili, și ce reprezentant pursânge!

  5. Și alea cu acționariat „gen” sau „trans” cum sunt căci „minunea Carpaților ” nu a precizat. Cine crede că nu e loc de mai rău se înșeală amarnic…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger