AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, felicitat de șefa socialiștilor din Parlamentul European: "Guvernul a luat...

Marcel Ciolacu, felicitat de șefa socialiștilor din Parlamentul European: „Guvernul a luat decizia corectă. Mare semn de responsabilitate”

premierul ciolacu

Marcel Ciolacu a fost felicitat de Iratxe Garcia Perez, șefa socialiștilor din Parlamentul European, pentru noul Cod Fiscal 2023.

Ea spune că Guvernul Ciolacu a luat decizia corectă atunci când a venit cu pachetul de măsuri fiscale.

A evidenţiat „semnul de responsabilitate”

Măsurile fiscale propuse de Guvernul Ciolacu reprezintă un „mare semn de responsabilitate”, a mai spus Iratxe Garcia Perez, într-un mesaj postat pe paina sa de Twitter.

Guvernul României a luat decizia corectă când a venit cu măsuri fiscale care să permită țării să economisească fonduri Europene, să protejeze oamenii, să aplice PNRR și să evite penalitățile impuse de procedura de deficit excesiv începută în 2019.

Mare semn de responsabilitate, Marcel Ciolacu”, a transmis Iratxe Garcia Perez, într-o postare pe Twitter.

Cum a justificat şi Ciolacu noul pachet fiscal?

Marcel Ciolacu a explicat că a avut grij de interesul României.

Premierul susține că funcția pe care o deține îl obligă să pună „interesul României mai presus decât interesele unor grupuri nemulțumite” de profit.

Am decis să îmi asum răspunderea în Parlament pe un pachet de măsuri care vizează stoparea risipei bugetare, lupta împotriva evaziunii și reașezarea sistemului fiscal pe baze echitabile.

Ca premier, sunt obligat să pun interesul României mai presus decât interesele unor grupuri nemulțumite că fac profituri nu de miliarde de euro, ci “doar” de sute de milioane de euro”, a transmis Marcel Ciolacu.

author avatar
Andrei Ștefan
413 afisari

9 COMENTARII

  1. O dedeicatie muzicala pentru toti CRIMINALII Penali si Tradatori din Romanica: ,,Viorele, Viorele” !

    Toti acesti Penali de la Cotroceni, Palatul Victoria Bolshevismului si din Casa Poporului Idiot pot fi numiti ,,Viorel”+ Adrian Nastase ,,Bombonele, Bombonele” + ,,Ciolanele, Ciolanele”, asa cum orice meserias de doi bani este numit ,,Dorel”.
    Toti sunt o ZOAIE si un rahat, si toti vor ajunge in streang.

    https://www.youtube.com/watch?v=BsxvBnlhQQk Ansamblul „Liviu Dragnea” din Teleorman – VIORELE, VIORELE (pamflet muzical)

  2. Sluga a fost batuta usor cu palma pe umar… Bravo sclavete, stii sa asculti ordinele. Faci exact cum te-am invatat noi.

  3. Privind in ansamblu constat ca masura de crestere a taxelor este slabuta. Ar trebui si mai multe taxe si impozite, pentru ca romanii sa ajunga la sapa de lemn, niste homles asa cum a reusit regimul clonei Bideu sa faca din americani, care nu-si mai permit locuinte si stau pe strada in corturi.

    Cand romanii vor ajunge in aceasta stare BINEMERITATA, abia atunci, POATE, se vor trezi la realitate macar jumatate dintre IDIOTI, dar nu prea cred.

    Repet o intrebare pe care presa VANDUTA a cenzurat-o mereu: de ce Romania trebuia sa cheltuie 3 % din PIB pentru Ucraina Satanista care nu este in mUE ?
    Pentru ca Romania este condusa de SCLAVII care acum pun taxe ?

    SCLAVILOR, MARITI PRETURILE la carburant, la energia electrica si la gaze, pentru ca romanii sa moara in case de frig ! Poate asa se vor trezi la realitate, dar sunt putine sanse.

  4. @ Bă, care consumatori casnici fac ”tranzacții”, consumuri de sute de milioane de kilowați în cursul unei luni, de puneți voi pe contoare, ?

  5. Felicitari partidului socialist roman pentru implementarea subtila a programului impus din afara. Acum santem un pas mai aproape de lumea ideala comunista

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger