AcasăPoliticaMarcel Ciolacu face pe "spionul". S-a interesat singur la CE care e...

Marcel Ciolacu face pe „spionul”. S-a interesat singur la CE care e situaţia PNRR-ului şi a aflat ceva groaznic!

marcel-ciolacu florin citu Marcel Ciolacu face pe "spionul". S-a interesat singur la CE care e situaţia PNRR-ului şi a aflat ceva groaznic!

Marcel Ciolacu nu mai are răbdare şi vrea să afle din timp care va fi soarta PNRR-ului nostru. Astfel, a întrebat pe Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie, care e situaţia României şi, conform şefului PSD, a aflat ceva teribil.

Președintele social-democraţilor a spus că Planul Național de Redresare și Reziliență pentru România e departe de a fi aprobat în perioada următoare. ”Nu e nimic “wow”! Nu e nimic fantastic”, a afirmat Ciolacu, după întâlnirea pe care a avut-o cu comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni.

Marcel Ciolacu zice că suntem departe

PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare. Lucru confirmat încă o dată astăzi, în discuția avută cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie.

Nu e nimic “wow”! Nu e nimic “fantastic”! Este doar un alt eșec al actualei guvernări!

Iar, după dezastrul din educație și din sistemul sanitar, după o campanie de vaccinare al cărei singur “succes” este că tot mai puțini români se vaccinează, amânarea aprobării PNRR din vina #exclusivă a incompetenților din guvernul condus de Cîțu este doar un motiv în plus pentru care MARȚI acest guvern trebuie să plece acasă!”, a postat Marcel Ciolacu pe Facebook.

România a cerut amânarea?

Preşedintele PSD a mai spus că la nivelul Comisiei Europene au fost validate, numai marţi, zece PNRR-uri ale unor ţări, în timp ce România a făcut o solicitare de amânare. Ciolacu este de părere că premierul Florin Cîţu ar trebui să dea explicaţii în acest sens.

Preşedinta Comisiei a validat azi vreo 10 PNRR-uri. Italia a avut-o astăzi. În timp ce 10 state europene au trecut deja, li s-a validat PNRR, România a făcut o scrisoare Comisiei, poate domnul Ghinea crede că trăieşte singur, e singur pe planetă, nimeni nu află, a făcut o scrisoare, s-a adresat Uniunii să i se mai dea un termen de evaluare a PNRR”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

author avatar
Andrei Ștefan