AcasăPoliticaMarcel Ciolacu face pe "spionul". S-a interesat singur la CE care e...

Marcel Ciolacu face pe „spionul”. S-a interesat singur la CE care e situaţia PNRR-ului şi a aflat ceva groaznic!

marcel-ciolacu florin citu Marcel Ciolacu face pe "spionul". S-a interesat singur la CE care e situaţia PNRR-ului şi a aflat ceva groaznic!

Marcel Ciolacu nu mai are răbdare şi vrea să afle din timp care va fi soarta PNRR-ului nostru. Astfel, a întrebat pe Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie, care e situaţia României şi, conform şefului PSD, a aflat ceva teribil.

Președintele social-democraţilor a spus că Planul Național de Redresare și Reziliență pentru România e departe de a fi aprobat în perioada următoare. ”Nu e nimic “wow”! Nu e nimic fantastic”, a afirmat Ciolacu, după întâlnirea pe care a avut-o cu comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni.

Marcel Ciolacu zice că suntem departe

PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare. Lucru confirmat încă o dată astăzi, în discuția avută cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie.

Nu e nimic “wow”! Nu e nimic “fantastic”! Este doar un alt eșec al actualei guvernări!

Iar, după dezastrul din educație și din sistemul sanitar, după o campanie de vaccinare al cărei singur “succes” este că tot mai puțini români se vaccinează, amânarea aprobării PNRR din vina #exclusivă a incompetenților din guvernul condus de Cîțu este doar un motiv în plus pentru care MARȚI acest guvern trebuie să plece acasă!”, a postat Marcel Ciolacu pe Facebook.

România a cerut amânarea?

Preşedintele PSD a mai spus că la nivelul Comisiei Europene au fost validate, numai marţi, zece PNRR-uri ale unor ţări, în timp ce România a făcut o solicitare de amânare. Ciolacu este de părere că premierul Florin Cîţu ar trebui să dea explicaţii în acest sens.

Preşedinta Comisiei a validat azi vreo 10 PNRR-uri. Italia a avut-o astăzi. În timp ce 10 state europene au trecut deja, li s-a validat PNRR, România a făcut o scrisoare Comisiei, poate domnul Ghinea crede că trăieşte singur, e singur pe planetă, nimeni nu află, a făcut o scrisoare, s-a adresat Uniunii să i se mai dea un termen de evaluare a PNRR”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

author avatar
Andrei Ștefan
978 afisari

5 COMENTARII

  1. nenorocitul asta de ghinea care ameninta el cu kovesi la tribuna parlamentului ca vine iar si ii ia de gat si se ocupa iar cu paradela la cetateni , e un tradator care intentionat a blocat onnr se vede cu ochiull liber ca o sa afunde tara asta la comanda stapanilor lui ca si catu!!!!!!!!!!! si noi le dorim lor ceea ce au gandit pt noi.

  2. Ciolacel a prins si el curaj, cand au avut anul trcut majoritatea, au dormit in papuci, puteau sa-l suspende pe sas, sa-si puna guvern de la ei, ajungand sa gestioneze ei alegerile, cu ce s-au ales, cu o ciurda de primari pusi intr-un singur tur, din care o parte au fugit la pnl, practic au pierdut alegerile, oricum sasu nu punea prim ministru de la ei, nici nu aveau cu cine face guvern, pensionarii fiind speriati de sas, ducandu-se doar 16% dintre ei la vot, care ii mai votau, acum incearca sa puna bete in roata guvernului, altceva nereusind de pe margine, au invatat totusi ceva , sa se planga pe la Europa, ca fatalaii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger