AcasăPoliticaMarcel Ciolacu face acuzaţii dure după incendiul de la Constanța: „Criminalilor, ați...

Marcel Ciolacu face acuzaţii dure după incendiul de la Constanța: „Criminalilor, ați știut doar să dați din gură”

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu face acuzaţii dure după incendiul de la Constanța: „Criminalilor, ați știut doar să dați din gură”

Incendiul de la secția ATI Covid Constanța mai aduce o bilă neagră sistemului medical din România. În fiecare dintre ultimele 3 valuri ale pandemiei secțiile ATI s-au confruntat cu incendii sau defecțiuni care au dus la moartea a zeci de pacienți internați în aceste unități.

În valul 2 un incendiu a luat 15 vieți la Spitalul din Piatra Neamț, în valul 3 a ars secția ATI de la Spitalul Matei Balș din Capitală (17 morți), iar un tir ATI de la Spitalul Victor Babeș s-a defectat (3 morți). Din păcate, în valul 4 al pandemiei a mai avut loc o tragedie de proporții.

9 morți în incendiul de la Constanța

9 persoane au murit vineri dimineață, în urma unui incendiu care a izbucnit la secția ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat dur după această tragedie.

„Criminali! Asta sunteți! De când ați fost puși de Iohannis la conducerea României ați știut doar să dați din gură, doar să aruncați responsabilitatea pe alții, doar să promiteți iluzii. Nimic concret! 12 incendii și 32 de decese în spitalele de la Piatra Neamț, Spitalul de Psihiatrie Socola, Matei Balș și, acum, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța– toate în guvernarea Dreptei”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul PSD susține că „miniștrii PNL și USR ai Sănătății, Tătaru, Voiculescu și Mihăila, plus premierul Cîțu – voi sunteți principalii vinovați pentru toate dramele la care asistam. Românii mor zilnic pentru ca tot anul voi, PNL și USR, v-ați certat pe bani și pe funcții!”

author avatar
Andreea Vlad
229 afisari

4 COMENTARII

  1. Cine PLM e ciolacu ăsta? E o primată uitata pe plaja cînd era mic? Care sustine de 2 ani guvernarea pnl&usr..! și nu face absolut nimic din ce ar trebuii sa faca un partid de opozitie.

  2. Ciolacu nu vrea suspendarea lui Iohannis și prin urmare este complice la crimele și dezastrul economic provocate de acesta în tara

  3. Coilacu vitupereaza ca la teatru, dar cind va trebui dat jos Citu o va lua la laba ca deobicei.
    Adica PSD nu va avea suficiente labe ridicate sus la vot.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger