AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, după tragedia de la „Victor Babeș”: „Cîțu a ratat iar....

Marcel Ciolacu, după tragedia de la „Victor Babeș”: „Cîțu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu”

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu, după tragedia de la „Victor Babeș”: „Cîțu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu”

Marcel Ciolacu l-a criticat luni seara pe premierul Florin Cîţu pentru că nu l-a demis pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, după incidentul de la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul „Victor Babeş” din Capitală.

„Cîţu a ratat iar. Trebuia să îl demită pe Vlad Voiculescu. Singurul gest onorabil. Dar a fugit, din nou, de răspundere. O vom face noi prin moţiune”, a scris președintele PSD pe pagina sa de Facebook.

El susţine că PNL „e luat ostatec de Barna şi userişti”. „Cîţu a ieşit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roşu lui Arafat! Aşa am aflat, după şapte ore, că, la ora 16,25, ora României, au murit iar nişte oameni din vina lor! Au murit oameni fără oxigen din vina lor! Şi ei caută acarul Păun cu tot felul de explicaţii penibile şi sforăitoare! PNL-ul e luat ostatec de Barna şi userişti! Nu pot nimic. O adunătură de laşi, fricoşi incompetenţi şi hoţi!”, a susţinut Marcel Ciolacu.

Luni, social-democraţii au anunţat depunerea unei noi moţiuni simple împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Trei pacienţi cu COVID-19 au murit la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul „Victor Babeş”, din primele informaţii rezultând că s-a produs o defecţiune la instalaţia de oxigen. Potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență, personalul medical a semnalat intrarea în avarie, concomitent, a tuturor ventilatoarelor regăsite în container și a comunicat echipei tehnice a spitalului că acestea prezintă o alarmă de suprapresiune respectiv, presiune crescută de peste 6 Bari, limita maximă admisă pentru funcționarea corectă și în siguranță a acestor tipuri de echipamente medicale.

author avatar
Andreea Vlad
110 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vlad Voiculescu este un om fara demnitate, nu cred ca realizeaza, ca o tara intreaga ii cere demisia
    Sistemul isi apara puii
    Caci daca Securist nu esti,nimic nu esti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger