AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, după condamnarea Elenei Udrea: „Am trăit o ceartă, o vendetă...

Marcel Ciolacu, după condamnarea Elenei Udrea: „Am trăit o ceartă, o vendetă şi s-a pierdut 10 ani”

marcel ciolacuMarcel Ciolacu, după condamnarea Elenei Udrea: „Am trăit o ceartă, o vendetă şi s-a pierdut 10 ani”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit joi, 7 aprilie, despre condamnarea fostului ministru al Turismului Elena Udrea la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul ”Gala Bute”.

Liderul PSD a subliniat că nu se poate bucura de o astfel de decizie, însă a făcut comentarii despre ascensiunea politică a Elenei Udrea în politică.

„Nu am comentat niciodată o decizie a unui magistrat, indiferent dacă e judecător sau procuror, nu o să o fac nici de data aceasta. Nu pot să mă bucur, sub nicio formă. Am cunoscut-o foarte puţin pe doamna Elena Udrea, cred că o dată sau de două ori ne-am văzut. Contează foarte mult educaţia de bază pe care o primim fiecare şi cred că şi anturajul pe care ni-l alegem. Eu am rămas cu prietenii pe care îi am de 10-20 de ani şi cred că a contat foarte mult acest lucru. Totuşi, cea mai mare calitate a unui creştin este smerenia, câteodată trebuie să ne aducem aminte de acest lucru”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3.

El a vorbit şi despre ascensiunea rapidă a fostului ministru PDL, spunând că, în calitate de politician, „e bine să nu arzi etape”.

Marcel Ciolacu a comentat și situația lui Traian Băsescu

„Dacă te trezeşti dintr-o dată, fără nicio muncă în interiorul partidului, dintr-o dată ministru la Ministerul Dezvoltării, care până la urmă e perla Guvernului, de obicei sfârşeşti… la tinerii politicieni eu le doresc să ia fiecare etapă. (…) E bine să treci prin toate etapele ca să înveţi. Orice urcuş foarte rapid are şi un coborâş pe măsură”, a declarat liderul PSD.

Ciolacu a vorbit şi despre situaţia fostului preşedinte Traian Băsescu, găsit vinovat de către instanţa de judecată pentru că a colaborat cu fosta Securitate.

„Mi-aş fi dorit să ştim adevărul măcar după primul mandat, nu să aflăm adevărul după 18 ani când, fără dar şi poate, este o palmă dată României acest fapt. Acum nu se comentează fiindcă există războiul şi se acoperă acest ecou şi poate ziarele din străinătate nu au abordat subiectul, dar e o mare palmă dată României ca un fost preşedinte, cu două mandate, justiţia să-l declare fost turnător al Securităţi, ştim ce a făcut securitate în România, foarte bine, noi am trăit acele timpuri”, a mai afirmat liderul PSD.

author avatar
Andreea Vlad
566 afisari

7 COMENTARII

  1. LAS-O JOS CA MACANE…CIOLACULE, CE ETAPE AI PARCURS TU PRIN P.S.D? 404 DIVERSIUNI? CE TE RECOMANDA PE TINE, CIOLACULE, SA FI FOST PROTAPIT IN FRUNTEA P.S.D.? PROFESIA? VECHIMEA IN PARTID PROBATA DE POZELE CU OMAR HAYSSAM LA VANATOARE? OMAR HAYSSAM A FOST SPONSOR SI PE LA MANASTIRI, PE UNDE IL GHIDONA HREBENCIUC…PUTEA SA AIBA POZE SI CU STARETI SAU CU ACTUALUL PATRIARH. TE RECOMANDA FAMILIA? COVRIGII DE BUZAU? SI TU, CIOLACULE, ESTI O FACATURA SECURISTICA SI SOARTA LUI UDREA VA ARATA TUTUROR CE SE ALEGE DIN FACATURI.
    APROPO, IN LAGARUL DE LA PERIPRAVA DIN ANII PRIGOANEI COMUNISTE A EXISTAT UN GARDIAN TICALOS NUMIT CIOLACU…SA NU UITAM LA CE PREDISPUNE NUMELE SI RENUMELE ..

    VAD CA SARI IUTE SA IL APERI PE RAED ARAFAT…ESTI TICALOS SAU CRIMINAL AL POPORULUI??? ADICA PENTRU CA NU ESTE MEDIC CU DREPT DE LIBERA PRACTICA EL A AVUT DREPTUL SA OMOARE ROMANI CU PROTOCOALE FACUTE DE DAMBLAUA LUI? FELCERUL ASTA A FACUT CRIME …NU CONTEAZA CA SECURISTII AU CONSTRUIT S.M.U.R.D. CU EL IN FRUNTE…ACOLO AU MUNCIT MEDICI ROMANI SI PERSONAL ROMAN …PESTE CARE SECURITATEA A PUS UN PALESTINIAN….EL I-A PUS PE ACESTI MEDICI SA OMOARE IN PLANDEMIE….PACIENTI ROMANI UCISI DE MEDICI ROMANI, PE PROTOCOALELE UNUI PALESTINIAN CARE NU ESTE MEDIC CI IMPOSTOR. DOCTOR HONORIS CAUSA DE CLUJ NAPOCA…FIX CAND KOVESI SI MAIOR PUNEAU MANA PE STATUL ROMAN..2014….

  2. Domnilor, ”National”!!! Propun sa concediati de urgenta, ori redactorul articolului, ori corectorul ziarului, ca atatea greseli gramaticale intr-un articol din cateva fraze, n-am vazut. Halal…

  3. Cum a calculat Ciolacu 10 ani? Din 1990 tara asta merge in deriva condusa de gunoaiele si curvele aduse de grupul Iliescu-Brucan-Qiombete.Insa epoca lui Petrov-Suleiman-Qiombete si bordelul aferent a batut recordul mondial la miliarde de euro furate.Saracuta NutzySpaimaPutii era doar una dintre multele plimbatori de genti cu milioane de euro din escrocherii si furturi

  4. Ce timpuri ai trāit tu, bā, Ciolacule prost si impostor? Mācar pe timpul lui Ceausescu s-a apārat suveranitatea si integritatea României. Dupā ’89 ati fācut praf aceastā tarā. Trādātorilor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger