AcasăPoliticaMarcel Ciolacu dezvăluie planul PSD. Acesta este singurul obiectiv al social-democraților

Marcel Ciolacu dezvăluie planul PSD. Acesta este singurul obiectiv al social-democraților

marcel ciolacuMarcel Ciolacu dezvăluie dorința PSD: guvern tehnocrat până la alegerile anticipate

Marcel Ciolacu a declarat la Parlament, după ce Guvernul Cîțu a fost demis, că PSD merge pe varianta alegerilor anticipate și că este exclus ca partidul său să susțină un guvern minoritar PNL.

PSD are o singură decizie, spune liderul social-democrat, și anume alegerile anticipate, care să fie organizate în primăvară. Partidul are în vedere, în condiţiile creării unei majorităţi politice, un guvern de specialişti până la eventualul scrutin, a declarat, marţi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Un guvern de specialiști să depășim această perioadă și apoi ne întoarcem la popor. Nu suntem nici prima, nici ultima țară europeană care face alegeri anticipate”, este soluția propusă de Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: PNL și USR nu vor mai putea forma un „guvern funcțional”

Ciolacu a susținut că nu este adeptul ”isteriilor politice” şi că aşteaptă un semn de la preşedintele Klaus Iohannis şi speră că acesta şi-a dat seama că „acest guvern a fost unul catastrofal, iar această coaliţie de dreapta a pierzătorilor nu s-a ridicat la nivelul aşteptării românilor”.

„Mingea este la domnul preşedinte. Şi Constituţia este în acest sens”, a afirmat liderul social-democrat, după ce moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîţu a fost adoptată de Parlament.

El a mai spus că aceasta este a patra „criză majoră” determinată de președintele Klaus Iohannis după alegerile parlamentare și crede că, chiar dacă se vor împăca, PNL și USR nu vor mai putea forma un „guvern funcțional”. În opinia lui, cele două partide „s-au unit pentru funcții”, în vreme ce viața românilor este din ce în ce mai grea: „Stăm pe o bombă socială”.

author avatar
Andreea Vlad
261 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger