AcasăPoliticaMarcel Ciolacu detonează BOMBA: pericolul care-i paşte pe români după alegerile parlamentare...

Marcel Ciolacu detonează BOMBA: pericolul care-i paşte pe români după alegerile parlamentare din 6 decembrie

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu detonează BOMBA: pericolul care-i paşte pe români după alegerile parlamentare din 6 decembrie

Marcel Ciolacu a vorbit, luni, în Parlament, despre ceea ce el consideră a fi eşecul Guvernului Orban. Liderul PSD a atras atenţia că taxele şi impozitele vor fi mărite în România, după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Şeful social-democraţilor a criticat Guvernul PNL pentru modul în care a gestionat pandemia și criza economică.

L-am chemat astăzi pe Ludovic Orban să le spună românilor ce planuri are cu bugetul pe anul viitor. Îi dăm astăzi ocazia să recunoască intenția PNL de a crește TVA-ul pentru români, într-un moment în care aceștia își permit din ce în ce mai puțin. Să le spună românilor, ACUM, nu după 6 decembrie, cum guvernul său va crește impozitele pentru oamenii care muncesc în România. În loc să se asigure că, în acest vremuri grele, cei bogați își plătesc corect taxele.

Orice român a înțeles de ce Ludovic Orban și Guvernul său incompetent nu fac public bugetul. Dacă rămân la guvernare, vor mări TVA-ul și vor vinde tot ce a mai rămas de preț în patrimoniul statului, toate companiile românești profitabile. Vor face singurul lucru pe care îl știu – să taie salarii și să facă concedieri. Sunt convins că, în ianuarie, FMI va fi aici, dacă acest guvern incompetent și fără viziune rămâne în funcție„, a afirmat Ciolacu.

Ciolacu acuză Guvernul că a minţit când a spus că are bani la buget

Deja, s-au împrumutat pe bandă rulantă. Împrumuturi de 1.000 de euro pe secundă! Timp de 10 luni de zile! Împrumuturi care vor fi plătite de copiii care astăzi nu merg la școală. Pentru că așa a vrut acest Guvern!

Domnule Orban, ce încredere mai pot avea românii în guvernul pe care îl conduceți? I-ați mințit de atâtea ori… Sunteți singurul Guvern din istorie, care a trecut bugetul țării prin asumare. Ați spus că aveți bani în buget. Pentru toți! Ați mințit! Pentru copii, pentru profesori, pentru pensionari NU ați mai avut bani!„, a mai declarat liderul PSD.

Marcel Ciolacu consideră că acest Guvern „a furat banii”

N-aţi mai avut bani nici pentru antreprenori. Nici pentru fermieri. I-ați lăsat să se descurce pe cont propriu. Pentru că ați furat banii! În timp ce îi țineați pe toți românii închiși în case! În timp ce le spuneați că totul va fi bine, că vor în siguranță, că vă ocupați de sănătatea lor! Domnule Orban, dumneavoastră… sunteți adevăratul răspândac al sărăciei!„, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul social-democrat s-a referit şi la alegeri

Aţi stat atât de mult cu ochii în sondaje încât aţi uitat de nevoile reale ale poporului. Ştiu că nu puteţi să le spuneţi românilor că va creşte TVA, că-i veţi da afară, pentru că vin alegerile în 6 decembrie, singurul lucru de care vă pasă cu adevărat.

Spre deosebire de PNL, noi am prezentat un plan clar. Avem soluţiile şi oamenii potriviţi pentru a controla pandemia. Avem soluţiile pentru a aduce Guvernul acolo unde îi e locul, de partea românilor. Trebuie să plecaţi urgent pentru ca România să se facă bine„, a încheiat şeful social-democraţilor.

author avatar
Andrei Ștefan