AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, declarație halucinantă: „Nu avem criză alimentară”! Incredibil, care este, de...

Marcel Ciolacu, declarație halucinantă: „Nu avem criză alimentară”! Incredibil, care este, de fapt, cauza reală a scumpirilor!

Ciolacu vorbește despre modificarea Constituției: „Ar fi cazul să...” - VIDEO (sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

Inflaţia este influenţată, în continuare, de preţul de la energie, a declarat luni preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. El a susținut însă că în România nu e criză alimentară și că s-au luat măsuri în premieră pentru sectorul agricol.

Inflaţia, aproape 42%, m-am uitat şi eu pe cifrele de la INS, este influenţată în continuare de preţul de la energie, pentru că nu s-a reuşit companiile să închidă toate compensările. E posibil ca, dacă Ministerul Energiei închide acest capitol cu compensările pe energie, inflaţia să mai scadă, urmând apoi să facem faţă inflaţiei care vine din zona euro”, a afirmat Ciolacu.

Măsuri pentru sprijinirea populaţiei

Liderul PSD a precizat că în planul de măsuri pentru sprijinirea populaţiei au fost incluse ajutoare şi pentru industria alimentară şi agricultură.

„Este pentru prima oară când venim cu 10%, un bonus, pentru cei care procesează în România. Nu s-a mai întâmplat acest lucru. Nu pot fi efecte într-o zi, fiindcă nu s-a strâns recolta ca să aibă ce să proceseze. Să avem răbdare”, a afirmat el.

Ce crede Ciolacu despre criza alimentară

Liderul PSD a subliniat că nu e criză alimentară în România, atunci când a fost întrebat care sunt măsurile de protecţie pe care le iau autorităţile pentru a se evita problemele în privinţa alimentelor.

„Nu avem o criză alimentară în România. (…) Inflaţia şi scumpirile au fost şi din cauza lanţului de aprovizionare”, a precizat Ciolacu.

author avatar
Andreea Vlad
567 afisari

5 COMENTARII

  1. Tatuca spunea ca Putin e de vina ca noi nu facem nimic bun in tara asta pentru proprii cetateni, ba mai mult, ii furam cu buna stiinta, treaba liberala nu gluma

  2. Ma mir ca acest ipocrit nu spune ca otreapa de Vpopescu de la energie nu are nicio contributie.Sholdoveanul bate campii ca de obicei. Ne ia pe rand .De la pensii si autostrazi a ajuns la inflatie si mancare. Ar face bine sa dispara cu pesede cu penele cu usr, udmr cu toata banda de hoti si talhari. O intrebare .De ce aiti inchis ma uzina de apa grea de la Halanga? Sa aduceti apa grea de la canadieni via India? In loc sa exportam importam. Si multe ,multe alte hotii pe care le faceti pe spatele poporului romani.Voi sunteti patrihoti nu patrioti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger