AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, decizie-fulger după recentele confirmări cu COVID în rândul PSD

Marcel Ciolacu, decizie-fulger după recentele confirmări cu COVID în rândul PSD

Marcel Ciolacu, decizie-fulger după recentele confirmări cu COVID în rândul PSD

Anunțurile făcute recent de doi reprezentanți ai Partidului Social Democrat, care au primit rezultate pozitive la testarea pentru noul coronavirus, au generat reacții la vârful formațiunii politice.

În sensul în care liderul PSD, Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților, s-ar fi izolat până la efectuarea unui test COVID și la aflarea rezultatului, din câte anunță televiziunile de știri. La fel ar fi făcut și secretarul general al formațiunii social-democrate, Paul Stănescu.

În cursul dimineții de marți, deputata PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu anunța că a fost confirmată cu noul coronavirus și că se află într-un spital din județ. ”Mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19. Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment și sunt internată în spitalul de la #Mioveni unde am mare încredere în profesionalismul cadrelor medicale care au tratat cu succes până acum sute de alți pacienți”, a transmis social-democrata, via Facebook.

sursa foto: Simona Bucura Oprescu/Facebook

Simona Bucura Oprescu i-a îndemnat pe oameni să încerce să se ferească pe cât pot de mult de acest virus. ”Nu am pus la îndoială nicio clipă existența acestui coronavirus. Nu o faceți nici voi! Protejați-vă cât mai bine pentru siguranța voastră și a celor din jur! Să dea bunul Dumnezeu să fiți feriți de acest inamic invizibil care produce atâta suferință! Multă sănătate tuturor!”, a mai transmis deputata.

Mesajul lui Radu Moldovan, șeful CJ Bistrița-Năsăud

Seara trecută, colegul său de partid, Radu Moldovan, anunța la rândul său că are rezultat pozitiv la testarea pentru noul coronavirus. Social-democratul aflat în fruntea Organizației Bistrița și, totodată, în funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a explicat că se află în izolare. ”Chiar dacă v-am obișnuit cu vești bune, astăzi vin cu una în ton cu vremurile. Tocmai am primit rezultatul testului și, din păcate, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă și conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalți”, a transmis, între altele, politicianul social-democrat, pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu s-a testat pentru noul coronavirus și la finele lunii septembrie, intrând în autoizolare, până la aflarea rezultatului. La acel moment, șeful PSD a făcut un astfel de pas după ce participase la un eveniment electoral în Sălaj, ulterior aflându-se faptul că trei social-democrați din respectiva filială au fost depistați cu COVID-19.

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cine ” provoacă atâta suferință ” sunteți voi, politicienii poolii, nu un covidache inventat. V-ați vândut toți, ca porcii, în voi, indiferent de gașca din câte faceți parte, ca să-i fraieriți pe români, să-i controlați și să-i ruinați, unelte ne-o-marxiste ce sunteți! Bine, de ruinat i-ați ruinat, acum îi dați înainte și cu decimarea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger