AcasăPoliticaMarcel Ciolacu dă cu PNL de pământ. „Fură cu 10 mâini!”

Marcel Ciolacu dă cu PNL de pământ. „Fură cu 10 mâini!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu se află în campanie electorală în mai multe județe din Moldova. 

Duminică, liderul PSD a participat la inaugurarea DJ246, alături de președintele CJ Iași Maricel Popa, candidatul PSD la alegerile pentru președinția CJ Iași.

La eveniment au fost prezenţi mai mulţi candidaţi PSD la primăriile şi consiliile locale din localitățile Scânteia, Drăguşeni, Ipatele şi Şcheia.

Cu ocazia acestei vizite, liderul PSD a postat pe pagina sa de socializare un mesaj  în care critic din nou Guvernul Orban.

Marcel Ciolacu susţine că liberalii profită cu nerușinare de această pandemie pentru „a fura cu 10 mâini”.

„PNL profită cu nerușinare de această pandemie”

„Noi cu sănătatea oamenilor, liberalii cu tunurile până la capăt !

Astăzi, la Iași, președintele Consiliului Județean Maricel Popa a predat la cheie cel mai mare Spital mobil COVID-19 din țară! O #investiție de peste 13 milioane de euro, cu o capacitate de 250 de paturi, din care peste 100 de paturi la terapie intensivă !

Somez guvernul să nu mai pună bețe-n roate și să dea în regim de #urgență toate #avizele necesare pentru ca acest spital să primească pacienți ! Ieșenii au nevoie de spital, nu de războaie politice inutile !

În paralel, la Bacău, peneliștii au dat un tun de 3 milioane de euro pe un cort umplut cu aer, pe care l-au denumit mincinos ”spital”. Acum vor să îl vândă pe bucăți pe internet !

Aceasta este diferența între cei care au cu adevărat grijă de sănătatea oamenilor și cei care doar dau din gură, dar – pe ascuns – profită cu nerușinare de această pandemie pentru a fura cu 10 mâini !

„PSD îi va da o lecție lui Orban pe care s-o țină minte în aceste alegeri! Toți candidații PSD sunt pregătiți și determinați să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie!

Aveți grijă cu cine votați pe 27 septembrie!”, a transmis Marcel Ciolacu, luni, pe pagina sa de Facebook.

 

author avatar
Eli Dan Davidescu
320 afisari

2 COMENTARII

  1. Coinacu,ciolacu e pe blat cu ,,președintele lui” johannes, trancăne și el să dea impresia prostimii ca face opoziție,cind de fapt trebuia sa formeze/conduca guvernu,ca a avut majoritate in parlament.

  2. Cum sa nu fure si ei, si fura mai mult ca PSD-ul.
    Ca Cucuvelu in cazul asta e in silentio stampa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger