AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, critici dure pe tema PNRR: „Pe scurt, austeritate!”

Marcel Ciolacu, critici dure pe tema PNRR: „Pe scurt, austeritate!”

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu, critici dure pe tema PNRR: Pe scurt, austeritate!

Marcel Ciolacu acuză că, după prezentarea Planului Național de Redresare și Reziliență, din promisiunile Guvernului nu a mai rămas decât austeritate. Liderul PSD este de părere că doar creștere vârstei de pensionare și înghețarea veniturilor fac parte din reformele pe care Executivul le-a anunțat.

Social-democratul a criticat în termeni duri Planul Național de Redresare și Reziliență.

„Creșterea vârstei de pensionare, înghețarea veniturilor – salarii, pensii , alocații, pe scurt #austeritate”, scrie Ciolacu pe pagina lui de Facebook.

El este de părere că „atât a mai rămas din poveștile cu investiții «wow», de zeci de miliarde de euro”, promise prin PNRR, de președintele Klaus Iohannis și Guvernul Cîțu, cu miniștrii săi „incapabili”. „Sărăcirea românilor și scăderea nivelului lor de trai, sub forma așa-ziselor «reforme» sunt singurele certitudini din planul pe care Guvernul de dreapta l-a trimis la Bruxelles”, continuă președintele PSD.

„Singura lor grijă – transformarea PNRR-ul în vițelul de aur al baronetului și clientelei lor de partid”

Marcel Ciolacu le transmite românilor că România va „împrumuta 15 miliarde de euro doar pentru a hrăni prietenii, firmele de consultanță și membrii de partid care vor vota în congresele PNL și USR. Dezvoltarea României, reducerea decalajelor, creșterea nivelului de trai al românilor, educația, sănătatea, infrastructura, agricultura și firmele românești mai pot aștepta.”

„Cîțu și Barna au de câștigat niște alegeri interne și singura lor grijă a fost transformarea PNRR-ul în vițelul de aur al baronetului și clientelei lor de partid. După ei, potopul!”, se mai arată în mesaj publicat pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu.

Guvernul a prezentat în Planul Național de Redresare și Reziliență, trimis oficial luni la Bruxelles, reforma sistemului de pensii din România, precum și pașii care urmează să fie parcurși.

author avatar
Andreea Vlad
131 afisari

2 COMENTARII

  1. 66% din bugetari trebuie să zboare și salariile celor rămași reduse cu 50% + sporurile, normele, primele și voucherele date acestora trebuie desființate!!!!!

    TREBUIE DESFIINȚATE PENSIILE SPECIALE ȘI INTERZISĂ PENSIONAREA ÎNAINTE DE 62, RESPECTIV 65 DE ANI!!!!

    AȘA SE VA FACE ȚARA BINE!!!!

  2. Ce a facut PSD -ul pentru TARA in ultimii 30 de ani ? I-au interesat propriile buzunare , dupa ei , potopul ! Mai au si tupeu ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger