AcasăPoliticaMarcel Ciolacu critică congresul liberal: „Dictatură, în cea mai pură formă a...

Marcel Ciolacu critică congresul liberal: „Dictatură, în cea mai pură formă a ei! PNL își aranjează legile”

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu critică congresul liberal: „Dictatură, în cea mai pură formă a ei! PNL își aranjează legile”

Marcel Ciolacu consideră că un congres organizat cu participarea a 5.000 de oameni, într-un moment în care Capitala a intrat în scenariul roșu, din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus, este o dovadă evidentă a unei ”dictaturi”.

Pornind de la ideea că PSD-ului nu i s-a permis să-și țină alegerile interne, cu toate că – la acel moment – erau 1.000 de infectări pe zi –, organizarea congresului PNL demonstrează că acum au fost „aranjate legile”, în așa fel încât „partidul prezidențial” să își desfășoare „mărețul congres”.

„Dictatură, în cea mai pură formă a ei! La 1.000 de cazuri și 19 decese pe zi, au interzis celui mai mare partid din România să-și țină alegerile interne. În schimb, la aproape 8.000 de cazuri și 140 de decese pe zi, au aranjat legile pentru ca partidul prezidențial să-și țină mărețul congres, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu: „Cinism și iresponsabilitate!”

Președintele social-democraților mai scrie că nu este vorba decât despre cinism și iresponsabilitate, iar Iohannis, Cîțu, Orban pun viața românilor în pericol, putându-se vorbi despre un „atentat la siguranța națională”. Totodată, Ciolacu susține că România nu mai poate reveni la normalitate decât prin alegeri anticipate, iar actualul guvern condus de Florin Cîțu va „pleca” prin moțiune de cenzură.

„Cinism și iresponsabilitate! Nimeni nu și-a permis să pună sănătatea și chiar viața românilor în pericol așa cum au făcut-o Iohannis, Cîțu, Orban și restul slugilor prezidențiale. Un veritabil atentat la siguranța națională! Au mers însă prea departe! Actualul Guvern va pleca – rapid! – prin moțiune de cenzură! Iar un președinte împotriva românilor și total rupt de realitate nu poate fi partenerul de dialog prevăzut de Constituția României! Doar anticipatele mai pot readuce România pe calea normalității!”, a mai scris Marcel Ciolacu în postarea sa de pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
236 afisari

2 COMENTARII

  1. Băi Ciolac, obosești lumea cu „loțiunea” de cenzură ! Da’ arunc-o dracu odată sau n-ai primit verde de la talan ?

  2. De unde dreacu l-au gasit pesediștii pe ciolacaca sa -l mai pună și ,,presedinti”!!?? Cum vorbește el așa cu accent moldovinesc de zici că-i din Republica Moldova din Bălți..În rest tradator la blană pt.poporu care a votat PSD! Gata PSD u a fost detonat din interior! Prin tot ce face zi de zi pesedeu arata tradarea față de români! Ultimele masuri din parlament in care PSDu tacit da putere guv.lu căcîțu care incalca CONSTITUȚIA , și alogenului arahat sa calce in picioare DREPTURILE ȘI LIBERTAȚILE ROMÂNILOR CÎȘTIGATE CU SÎNGE ÎN DEC.89!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger