AcasăPoliticaMarcel Ciolacu consideră impozitarea pe muncă prea mare: „Vrem o țară ca...

Marcel Ciolacu consideră impozitarea pe muncă prea mare: „Vrem o țară ca afară cu sistem fiscal ca în Rusia”

Ciolacu le arată pisica liberalilor. PSD acuză contractele făcute pe vremea lui Cîțu - VIDEO (foto: Facebook)

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că în România este o impozitare prea mare a muncii și că trebuie găsit un echilibru între impozitarea muncii și impozitarea capitalului.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a reamintit că sunt puține state care folosesc impozitarea unică.

„Omorâm oamenii cu venituri mici”

„Care e filosofia? Găsim un echilibru dintre impozitarea muncii, unde în România este o impozitare consistentă în zona de muncă, cam mare, și continuăm să punem povara pe veniturile mici și mijlocii, fără nicio perspectivă, sau creăm un echilibru între impozitarea muncii și impozitarea capitalului.

Deci în acest moment există o discrepanță majoră în societatea românească”, a spus Marcel Ciolacu.

Acesta a adăugat că în România „e prea mare impozitarea pe muncă, omorâm oamenii cu venituri mici”.

Oferă exemplul sistemului fiscal rus

„Cotă unică e în Rusia. Vrem o țară ca afară cu sistem fiscal ca în Rusia sau vrem o țară ca afară cu un sistem fiscal european cum au toate țările din Europa și peste Ocean.

E momentul în care trebuie să lăsăm ipocrizia deoparte să lăsăm un slogan electoral deoparte și să vedem realitățile”, a mai spus președintele PSD, care a dat asigurări că „nimeni nu va aduce impozite noi sau impozite mai mari, dar aduci un echilibru, aduci deducerile, potrivit Mediafax.

„Am făcut o echipă mixtă PSD, PNL, UDMR, împreună cu Ministerul de Finanțe să vină în două săptămâni în fața coaliției și plecăm pe urmă și avem dialog cu toți partenerii sociali și cu mediul de afaceri și vom lua deciziile cele mai corecte”, a anunțat Marcel Ciolacu.

author avatar
Andreea Vlad
678 afisari

14 COMENTARII

  1. Bravo ma ,dupa ce ai rezolvat pensiile ,scumpirile lagaz si energie,asigurari,carburanti, facaturi de autostrazi si alte matrapazlacuri acum o rezolvi si pe asta cu impozitele/
    Cine va mai vota pesedea penelea,usrea si udmrea i-o spun de-acum :un mare imbecil.Mergi bai sholdovene in Polonia sa vezi unde a ajuns aceata tara dupa 89. A fost tinuta toata avutia pe care a facut-o ai lor pe timpul comuniemului.Voi ati vandut un neam si o tara pe spagi si hotii la fiecare guvernare.

    • ANALFABETII , ESCROCII SI GUNOIUL CONTOPISTILOR PUPIN CURISTI , JEGURILE ANALFABETISMULUI ROMANESC S-AU ADUNAT PE ziare.com , COPIIND ARTICOLE DE PE INTERNET LE POSTEAZA PE zoaie.com .
      ESCROCII SI-AU DESCHIS SUTE DE CONTURI SI FAC SI COMENTARII LA ARTICOLELE LOR , IAR CEI CE CRITICA SUNT INJURATI COPIOS , TERORIZATI SI AMENINTATI , CENZURATI SISTERSE CONTURILE LOR .
      DICTATURA SI CENZURA JURNALISTICA DEMNA DE REGIMUL NORD COREEAN

  2. Aha deci daca eu mi-am sacrificat o buna parte din viata si nu m-am reprodus pentru ca am invatat si m-am perfectionat astfel incat sa obtin venituri ridicate ca sa le ofer viitorilor copii un nivel de trai ridicat, trebuie sa platesc pentru putorile si infractorii care toata viata lor nu au facut nimic au furat si au turnat o droaie de copii (vezi o anumita hetnie) pentru ca asa zice un comunist tembel de aceeasi teapa cu putorile si infractorii respectivi. Sa mori tu bai ciozdacule! In cazul asta Moarte Romaniei! Sper sa dispara ca stat!

    • De cand PSD-eul A FOST DESEMNAT LA GUVERNARE DE CATRE MARELE CONDUCATOR FIUL CEL MAI IUBIT AL POPORULUI , CIULACU SI PESEDISTII NU MAI SUNT CRITICATI PE siteul zoaie.com CI ELOGIATI , SAU IGNORATI . IN SCHIMB TOTI CEI CE CRITICA GUVERNUL DE PARAZITI SI PADUCHIOSI RETARDATI SI INCOMPETENTI , SUNT INJURATI DE POSTACII ACREDITATI SI PLATITI DE zoaie.com

      S-A INTORS REGIMUL DICTATURII COMUNISTE CEAUSISTE DE LAUDE SI ELOGII LINGUSEALA SI LINSUL IN DOS A CLASEI POLITICE CE A DISTRUS TOTAL TARA
      POSTACII PLATITI DE SITE-ul ziare.com CARE SUNT ACREDITATI , UNII SE CRED JURNALISTI , DAR ANALFABETI FUNCTIONALI , FAC COMENTARII ELOGIOASE ZILNIC CONDUCATORULUI TARII SI POLITICIENILOR DE LA GUVERNARE , ASTFEL SUNT BINE PLATITI PENTRU MUNCA LOR PUPIN CURESCIANA

      ZIARE.COM !!!! UN PERICOL PENTRU DEMOCRATIA ROMANEASCA SI RUSINEA PRESEI ROMANESTI . IMPOSTORII IMPUN DICTATURA PE SITE-ul zoaielor.com

      ANALFABETII , ESCROCII SI GUNOIUL CONTOPISTILOR PUPIN CURISTI , JEGURILE ANALFABETISMULUI ROMANESC S-AU ADUNAT PE ziare.com , COPIIND ARTICOLE DE PE INTERNET LE POSTEAZA PE zoaie.com .
      ESCROCII SI-AU DESCHIS SUTE DE CONTURI SI FAC SI COMENTARII LA ARTICOLELE LOR , IAR CEI CE CRITICA SUNT INJURATI COPIOS , TERORIZATI SI AMENINTATI , CENZURATI SISTERSE CONTURILE LOR .
      DICTATURA SI CENZURA JURNALISTICA DEMNA DE REGIMUL NORD COREEAN

  3. PSD si-a schimbat filosofia de cand linge cu nesat ….ba da chiar nu va e rusine, mamelucilor handicapati mintali ca si pleava din deal, ba , voi numai romani nu sunteti, sunteti tradatori ca-i slijiti pe aiai de v-au pus pe soclu

  4. Sa facă impozit progresiv ca afara?! Nici in 20 de ani! Aici copii soția care sta acasă se deduc, la fel și ajutorul pt rudele in virsta Dobinda la banca, transportul la servici, renovarea locuințelor de închiriat, taxe notariale, copii la studiu pina la 25 se ani, sunt mii de portițe de care parca dinsul n a auzit și care se aplica afara. Sa nu uit , se aplica credit de la impozit dacă folosibil anii următori dacă suma cheltuita depășește nivelul de impozitare . De ce caută el bani acolo unde nu sunt și Creează un monstru administrativ in loc sa oprească pensiile speciale, sau sa creeze taxa pe cifra de afaceri la multinaționalele care nu lasă 1% in țara ?

  5. Ciolacul, seful groparilor poporului roman vrea sa mai dea un tun ca sa mai fure bani din buzunarul salariatilor si pensionarilor printr-o noua schema financiar contabila elaborata in laboratoarele PSD-ului!!!! Asa e politica de 32 de ani a fostilor comunisti de la PSD pentru cresterea nivelului de trai a clasei politice din Romania si nu a cetatenilor de rand!!!

  6. Vorbit cu Udmr si copiat sistemul ungar. Am inteles ca impozitează 99%.Inseamna un aport de peste 40% laPib. Cine nu vrea Pib dublu? Si cocalar si manelar si drogat si bogat marci la ciorba de la stat pe cat te tine cureaua.

  7. S-a propus si neimpozitarea salariului minim/zero taxe .
    Pregatiti-va de eveniment, intr-o noapte, in jurul orei 2AM. Lui Mugur Isarescu i recomand, personal un ceai de sunatoare 🙂

  8. Orice partid care contine cuvantul „SOCIAL”, va lua bani de la cei care se zbat sa- i faca si ii va da celor care n-au muncit, nu vor sa munceasca si stau la intinde mana. Sigur ca toti vrem o tara ca afara, dar sa ne-o faca altii si sa ne-o da noua, ca apoi stim noi cum s- o prapadim. Exemplul l-am avut cu tara din 89, asa ca sa ma mai scuteasca cu povesti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger