AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, atac fără precedent la adresa Guvernului: „Inconștienților! Guvernanți fără scrupule,...

Marcel Ciolacu, atac fără precedent la adresa Guvernului: „Inconștienților! Guvernanți fără scrupule, treceți cu tancul peste lege și Constituție!”

Marcel Ciolacu, atac fără precedent la adresa Guvernului: „Inconștienților! Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție!”Marcel Ciolacu, atac fără precedent la adresa Guvernului: „Inconștienților! Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție!”

Președintele intermiar al PSD lansează un atac fără precedent împotriva Guvernului Orban, pe care îl acuză că dă ordonanțe neconstituționale și face amenințări în privința alocațiilor pentru copii.

Marcel Ciolacu răbufnește pe Facebook într-o postare în care îi numește pe guvernanți „inconștienți” și îi acuză că fac „mizerii în afara legii”.

Marcel Ciolacu: „Amenințați că nu mai plătiți alocațiile dacă…””

„Inconștienților! Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție! Cât mai aveți de gând să vă bateți joc de copiii țării?! Tot PSD e de vină că Ministerul Justiției și Consiliul Legislativ v-au spus clar că ați dat o ordonanță vădit neconstituțională prin care anulați practic dublarea alocațiilor copiilor?!

Ia întrebați-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiției dacă a trecut între timp la PSD?! Dați ordonanțe neconstituționale și apoi amenințați că nu mai plătiți alocațiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăștia sunteți”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu promite să pună „presiune pe acest guvern eșuat”

Liderul PSD le face o promisiune social-democraților: „Vom continua să punem presiune pe acest guvern eșuat pentru ca legile votate de Parlament și promulgate de președintele Iohannis să fie puse în practică. Iar PNL și Guvernul lor de cinici trebuie să înțeleagă că dublarea alocațiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poți să dublezi cu 20%. Românii trebuie să știe că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoți și incompetenți”.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger