AcasăPoliticaMarcel Ciolacu aruncă în aer moţiunea de cenzură a USR-PLUS şi AUR....

Marcel Ciolacu aruncă în aer moţiunea de cenzură a USR-PLUS şi AUR. Suspiciuni şocante!

marcel ciolacuMarcel Ciolacu aruncă în aer moţiunea de cenzură a USR-PLUS şi AUR. Are suspiciuni şocante!

Marcel Ciolacu, liderul politic despre care s-a crezut, iniţial, că va susţine cu ochii închişi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, a ieşit cu o variantă şocantă.

Preşedintele PSD a afirmat că există suspiciuni cu privire la semnăturile de pe moţiunea de cenzură a USR PLUS şi AUR.

Social-democraţii nu se vor implica decizional

Marcel Ciolacu spune că social-democrații nu se vor implica decizional în lupta între PNL și USR PLUS, dar vor asigura cvorumul.

Nu ştiu. Nu sunt membru în Biroul permanent nici al Camerei, nici al Senatului. Există suspiciuni că nu sunt semnăturile”, a afirmat liderul social-democraţilor.

El a mai spus că PSD va fi prezent la şedinţa Birourilor permanente reunite de luni, însă partidul nu se va implica decizional în lupta între PNL şi USR PLUS.

PSD nu se va implica decizional în lupta între PNL şi USR. Nu o să ne implicăm în BPR în decizii. Opoziţia de când e lumea, de când sunt statele democratice nu are datoria de a face cvorum sau a crea majorităţi.

Da, vom fi prezenţi. E normal să avem această atitudine pentru că nu ştim ce face USR – e la putere sau e în opoziţie. Dacă ei sunt în Guvern şi semnează moţiunii? Trebuie să se hotărască, suntem la putere sau în opoziţie”, a conchis Ciolacu.

Alina Gorghiu atacă „alianţa toxică”

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a precizat că la şedinţa Birourilor permanente reunite ale celor două Camere va fi făcută o analiză pentru a vedea dacă moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR, „o alianţă toxică”, îndeplineşte toate condiţiile procedurale pentru a putea fi stabilit calendarul dezbaterii şi votului asupra acestei în Parlament.

Revenind la PSD, aceştia sunt pregătiți să își depună propria moțiune de cenzură și vor încerca că obțină semnăturile celor din USR PLUS, dacă va fi nevoie.

author avatar
Andrei Ștefan
565 afisari

1 COMENTARIU

  1. ciolacaca, se da de gol că e marioneta lu johannes, și a tradat milioanele de români care au votat PSD cu gîndul de a oprii jaful pnl,usr,la ordin strain ce are loc in România !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger