AcasăPoliticaMarcel Ciolacu arată pisica PNL. PSD, gata de ALEGERI ANTICIPATE!

Marcel Ciolacu arată pisica PNL. PSD, gata de ALEGERI ANTICIPATE!

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu arată pisica PNL. PSD, gata de ALEGERI ANTICIPATE!

Marcel Ciolacu ameninţă din nou cu alegeri anticipate! Preşedintele PSD a declarat că a intervenit o plictiseală în rândul politicienilor din PNL care, din acest motiv, vorbesc despre ruperea coaliţiei de guvernare.

Social-democratul spune că inevitabil se va ajunge la alegeri anticipate în cazul în care se va rupe actuala coaliţie PSD – PNL – UDMR.

„Colegii din PNL ar trebui să se gândească și la contrapondere. Câteodată mai intervii ca om politic și din plictiseală, o fi intervenit și această plictiseală la anumiți colegi din PNL, dar există contrapondere: dacă această coaliție se rupe contraponderea este reprezentată de alegerile anticipate.

Este un moment cu conflictul din Ucraina, cu criza din energie, cu aceste scumpiri? Când Guvern ar trebui să ia măsuri clare, avem noi timp de alegeri anticipate? Că ne dăm cu părerea că rupem peste un an (…) dar eu vă zic că această coaliție trebuie să reziste trei ani. Eu cu primul ministru nu am avut niciodată o astfel de discuție, ba din contră, mereu am discutat ce trebuie făcut mai repede pentru români, pentru a asigura stabilitate și predictibilitate”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Ciolacu, atac la Cîțu

Marcel Ciolacu i-a răspuns, marţi, liderului PNL Florin Cîţu, care afirmase că niciun producător nu va mai dori să investească într-o industrie în care preţurile sunt plafonate, el arătând că nu i-a trecut nimănui prin cap aşa ceva şi că, atunci când a vorbit de o plafonare a preţului la alimente, asta nu înseamnă că obligă producătorii să vândă la un anumit preţ sau sub preţul de producţie, ci că statul român, aşa cum în acest două luni am făcut plafonarea preţului la energie, intervine şi subvenţionează o parte din acest preţ.

Președintele PSD a mai spus că şedinţa coaliţiei s-a amânat pentru că nu s-a găsit o soluţie la măsurile din energie, de la 1 aprilie, şi că o variantă este să se prelungească aceste măsuri aflate în vigoare încă două luni.

author avatar
Andreea Vlad
388 afisari

4 COMENTARII

  1. Ursuletule, nu intelegi ca aia-s facuti gramada de P R O S T I? Atata pot. Ne-au bagat in scumpiri si imprumuturi. Alegeri anticipate iar cine a imprumutat 54 de miliarde de dolari merge la puscarie.

  2. psd ul se duce de pamant in sondaje , in alea reale vorbesc , nu ale ale lui pieleapuleanu si ale celorlalti vizate de securitate . pentru asta se pregatesc sa iasa de la guvernare si sa mearga in opozitie sa faca ce fac de 30 de ani , sa se victimizeze , sa arate cu degetul in stanga si in dreapta si sa spuna ca nu sint lasati sa salveze Romania .

  3. Dar chiar asa este!Leprele astea sapa la radacina Romaniei!Niste prosti cu bulbuci ,maiuta zbarcita nu stie decat dezbinarea Bai prostilor linistiti va ca ajungeti sb prag ca pmp ul si pntcd ul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger