AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, apel surprinzător, de ultimă oră, către parlamentarii PSD!

Marcel Ciolacu, apel surprinzător, de ultimă oră, către parlamentarii PSD!

marcel ciolacuMarcel Ciolacu, apel surprinzător, de ultimă oră, către parlamentarii PSD!

Preşedintele le-a transmis parlamentarilor social-democraţi un mesaj în care le-a propus să meargă să se vaccineze cu doza trei. Liderul le-a spus colegilor să meargă la centrul de vaccinare de la Romexpo, menţionând faptul că lumea va înţelege „semnificaţia” alegerii.

Propunerea lui Marcel Ciolacu a venit în contextul în care Congresul PNL a strâns 5.000 de delegaţi la Romexpo, stârnind controverse.

Ce le-a transmis Ciolacu parlamentarilor PSD?

Dragi colegi, vă propun ca mâine, după votul din plen, să mergem în număr cât mai mare să ne facem cea de-a treia doză de vaccin. Cred că societatea noastră nevoie de un asemenea gest public în faţa acestui dezastru sanitar la care guvernarea nu are soluţii.

Au respins testarea extinsă, n-au pregătit spitalele, n-au adus medicamente anti-COVID, astfel că vaccinarea a rămas singura soluţie pentru a salva cât mai multe vieţi”, le-a transmis Marcel Ciolacu colegilor săi din Parlament.

Liderul PSD vrea să meargă pe teritoriul PNL

Marcel Ciolacu le-a propus senatorilor și deputaților PSD să se vaccineze la Romexpo, acolo unde a avut loc Congresul PNL în urmă cu 3 săptămâni.

Vă propun să mergem la centrul de vaccinare de la Romexpo, care este cel mai mare din București – cred că toată lumea va înțelege semnificația alegerii noastre.

Vreau să le arătăm tuturor că PSD rămâne același partid responsabil, mai ales în momentele cele mai grele pentru români.

Vă mulțumesc și aștept confirmările voastre”, a mai spus Ciolacu.

 

author avatar
Andrei Ștefan
429 afisari

4 COMENTARII

  1. Ei au fost primii care au contestat vaccinarea , ei se vaccineaza primii cu doza 3 ? Le-a intrat frica in oase ca ramane PSD fara sefi ?

  2. CIOLACULE TE AI VANDUT LUI IOHANIS HITLER , PSD SA INCEAPÂ DE URGENȚÂ DEMITEREA LUI IOHANIS

  3. SUNT CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA SUGIUK , imi aprob postarile din lipsa de aderenti , e o metoda ce mi-a fost sugerata de Raion .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger