Cauta

Marcel Ciolacu anunţă: primul lucru pe care îl va face PSD în dosarul vaccinurilor. Vizaţi: Cîţu, Voiculescu şi Ioana Mihăilă

Ordinele cui le execută Marcel Ciolacu?

Marcel Ciolacu a reacţionat imediat în scandalul achiziţiei de vaccinuri din pandemie. Actualul premier spune că achiziţia de vaccinuri în pandemie este doar una dintre ”marile afaceri” făcute în România.

”Am fost făcut prost, am fost făcut în toate felurile când spuneam că a fost o decizie aberantă în acel moment”, a reacţionat Marcel Ciolacu.

PSD va vota pentru ridicarea imunităţii

Preşedintele social-democraţilor punctează că reprezentanţii PSD vor vota pentru ridicarea imunităţii în legătură cu acest dosar.

PSD va vota pentru ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și al miniștrilor Sănătății din pandemie, Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu, a anunțat, joi seara, premierul Marcel Ciolacu.

Un lucru pe care îmi aduc aminte că l-am spus când eram în opoziție: în timp ce noi stăteam în casă, se făceau mari afaceri în România. Una dintre afaceri e achiziționarea vaccinurilor.

Mai sunt și altele: izolete, măști neconforme. Categoric, colegii mei vor vota pentru ridicarea imunității”, a declarat Marcel Ciolacu.

DNA a solicitat anchetarea celor trei

Reamintim, DNA a solicitat, joi, Senatului şi Preşedinţiei avizarea cercetării fostului premier Florin Cîţu şi a foştilor miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, ambii fiind la USR la momentul comiterii faptelor.

Procurororii îi acuză de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave în legătură cu achiziţiile de vaccinuri din pandemie, prejudiciul depăşind un miliard de euro.

Citiţi şi:

JAF DE 1 MILIARD DE EURO, în atenția DNA. Cîțu, Voiculescu și Mihăilă au cumpărat vaccinuri cu nemiluita

Vlad Voiculescu aruncă tot scandalul achiziției de vaccinuri în cârca lui Florin Cîţu: „Deciziile, luate exclusiv de premier”

Ce i-a spus Cîțu șefului PNL că are de gând să facă, după anunțul DNA. Ciucă: „Nu putem spune că nu s-a întâmplat nimic”

Ultimele stiri

  • Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii
  • Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război
  • Cine este Nemo, cântăreţul non-binar care a câştigat finala Eurovision 2024 (VIDEO)
  • Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!
  • Fermierii din Vrancea au ajuns la disperare. Bieţii oameni au crezut că rachetele anti-grindină alungă ploaia şi le-au atacat cu pietre! (VIDEO)
  • Medicii de la Spitalul Foișor au făcut anunţul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Fanii actorului, fără reacţie!
  • Mugur Isărescu încasează o pensie uriaşă de la statul român. La aceşti bani se adaugă salariul incredibil şi indemnizaţia de la Academia Română
  • Se schimbă buletinele, în România! Modificări la CNP, după punerea în funcțiune a Sistemului Informatic Integrat
  • Joe Biden, ameninţat cu punerea sub acuzare! Liderului de la Casa Albă i se aduc acuze foarte grave
  • Pensionarii vor întoarce banii cu lopata. Categoria care are dreptul la dublă recalculare. Vezi dacă eşti pe lista lor!
  • Exit mobile version