AcasăPoliticaMarcel Ciolacu anunţă: primul lucru pe care îl va face PSD în...

Marcel Ciolacu anunţă: primul lucru pe care îl va face PSD în dosarul vaccinurilor. Vizaţi: Cîţu, Voiculescu şi Ioana Mihăilă

Ordinele cui le execută Marcel Ciolacu?

Marcel Ciolacu a reacţionat imediat în scandalul achiziţiei de vaccinuri din pandemie. Actualul premier spune că achiziţia de vaccinuri în pandemie este doar una dintre ”marile afaceri” făcute în România.

”Am fost făcut prost, am fost făcut în toate felurile când spuneam că a fost o decizie aberantă în acel moment”, a reacţionat Marcel Ciolacu.

PSD va vota pentru ridicarea imunităţii

Preşedintele social-democraţilor punctează că reprezentanţii PSD vor vota pentru ridicarea imunităţii în legătură cu acest dosar.

PSD va vota pentru ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și al miniștrilor Sănătății din pandemie, Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu, a anunțat, joi seara, premierul Marcel Ciolacu.

Un lucru pe care îmi aduc aminte că l-am spus când eram în opoziție: în timp ce noi stăteam în casă, se făceau mari afaceri în România. Una dintre afaceri e achiziționarea vaccinurilor.

Mai sunt și altele: izolete, măști neconforme. Categoric, colegii mei vor vota pentru ridicarea imunității”, a declarat Marcel Ciolacu.

DNA a solicitat anchetarea celor trei

Reamintim, DNA a solicitat, joi, Senatului şi Preşedinţiei avizarea cercetării fostului premier Florin Cîţu şi a foştilor miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, ambii fiind la USR la momentul comiterii faptelor.

Procurororii îi acuză de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave în legătură cu achiziţiile de vaccinuri din pandemie, prejudiciul depăşind un miliard de euro.

Citiţi şi:

JAF DE 1 MILIARD DE EURO, în atenția DNA. Cîțu, Voiculescu și Mihăilă au cumpărat vaccinuri cu nemiluita

Vlad Voiculescu aruncă tot scandalul achiziției de vaccinuri în cârca lui Florin Cîţu: „Deciziile, luate exclusiv de premier”

Ce i-a spus Cîțu șefului PNL că are de gând să facă, după anunțul DNA. Ciucă: „Nu putem spune că nu s-a întâmplat nimic”

author avatar
Andrei Ștefan
700 afisari

7 COMENTARII

  1. Ai stat ca mortu in tufis , nu mai fa pe viteazu , nimeni nu s-a opus slugilor ! s-au facut afaceri , asta-i ceva vag fara subiect , si o spune oricine

  2. Roboklaus zice ceva? Ca parca el era prezident cand cu vaccinurili achizitionate, iar aceste sume uriase cheltuite au musai nevoie si de aprobarea Marelui Carmaci de la Trei Coceni. E pe mute?

  3. Domnu’ Ciolacu , nu incercati asa fumigene. Intelegeti ca pesede si penele sunt istorie. NU veti castiga alegerile. Extrema dreapta va fi majoritara in UE si gata.

  4. Somnul ratiunii si al natiunii, naste monstrii blonzi, care politic a fost mucles, adica a aprobat toata hotia, de care desigur stia, ce coincindenta

  5. Parca erau doua miliarde de lei. Impartit la 5…Dar votantii lui Iliescu nu au murit. Cei care sunt impotriva vaccinarii. Au ramas urmasii lor. Aia, (aceia) care se plimba in Bucuresti cu masini la mana a doua. Nu mai pot de mandrii. Parintii lor au venit in Bucuresti in anii 70, in carute. Votantii lui Iliescu.

  6. Polt Pot, pentru ca avea ” oftica ” pe oraseni, cand a ajuns la putere, i a ‘mutat” pe toti de la orase la tara, la orezarii. Sincer sa fiu, il inteleg. Si eu i as muta pe taranii din Bucuresti, inapoi de unde au venit. Binenteles, oamenii cu studii, actori, medici, ingineri, etc.,…. bine ca au venit aici. Ca doar nu or sa stea in creierii muntilor, daca au avut ceva de aratat in viata. dar restul… prostimea…carati va Dracului inapoi, ca sunt si aici destui prosti care trebuie sa faca anumite munci. Si nu avem loc de voi si de rudele voastre. Ati transformat orasul nostru intr un sat mai mare. Cum am auzit in armata ca numeati Bucurestiul . Satul cu ministrii. asa era in mintea voastra. De tarani.

  7. Sunteti peste tot. La vama, in Politia Locala, in jandarmerie, ..Ati distrus tara. Pe vremuri furati de la boieri. ( Alti tarani ajunsi carora nu le pasa de oameni si tara ). In comunism furati de la fabrici si CAP uri. Acum ca sunteti ” europeni „, furati en gros. Am o ura pe voi. Bine ca ati plecat din tara. Stramosii vostrii fugeau in paduri, voi in alte tari. Asa sunteti si ati fost mereu. Toti va indignati ca se fura , dar sunteti invidiosi ca nu puteti fura voi. de aceea romanii nu voteaza cu extrema dreapta. De frica. Si o dau ca sunt toleranti. Vai ce oameni draguti…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger