AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, anunţ-ŞOC pentru toţi social-democraţii: cine ar putea fi candidatul la...

Marcel Ciolacu, anunţ-ŞOC pentru toţi social-democraţii: cine ar putea fi candidatul la alegerile prezidenţiale, în 2024

Marcel Ciolacu, anunţ-ŞOC pentru toţi social-democraţii: cine ar putea fi candidatul la alegerile prezidenţiale, în 2024

Liderul PSD a participat, sâmbătă, la conferința de alegeri de la Bistrița Năsăud. Aici, Marcel Ciolacu a vorbit despre candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din 2024.

Cel care vrea să intre în cursa pentru Cotroceni susținut de PSD trebuie să meargă din organizație în organizație și să-și prezinte proiectul, susţine preşedintele social-democraţilor.

Candidatul PSD, personaj din afara partidului?

Social-democrații trebuie să fie deschiși și să accepte chiar și o personalitate din afara PSD pentru a candida la Președinția României, a spus, sâmbătă, la Bistrița, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Cea mai mare provocare rămân alegerile prezidențiale. Funcția de președinte al României, partidele de stânga din România și cel mai mare partid de stânga din România, de 20 de ani nu am găsit coerența să o câștigăm. S-au povestit multe, s-au scris multe dintre greșelile pe care le-am făcut”, a spus Ciolacu.

Ciolacu trimite candidatul în toată ţara

Acesta spune că una dintre primele decizii pe care le-a luat când a ajuns președinte al PSD a fost aceea de a lărgi forumul de decizie și să anunțe că s-a încheiat cutuma prin care președintele partidului este automat și candidatul pentru funcția de președinte.

Cine dorește să fie președintele României trebuie să vină nu în fața a 68 de oameni, cum era vechiul CEX sau, mai nou, la 150 de oameni, cum este noul for de conducere.

Respectivele persoane, care doresc să acceadă să fie candidat la această funcție trebuie să vină în fiecare organizație județeană, trebuie să-și prezinte programele în fața tuturor primarilor, consilierilor județeni, consilierilor municipali, comunali, fiindcă e o decizie care ne privește pe toți”, a mai punctat şeful PSD.

Ciolacu a mai afirmat că, de multe ori, decizia pentru candidatul la președinție a fost influențată de oameni din afara partidului, însă acum partidul trebuie să fie deschis și să accepte chiar și candiați din afara PSD, dacă sunt personalități care dau dovadă de încredere.

author avatar
Andrei Ștefan
1.330 afisari

14 COMENTARII

  1. ZIARE.COM SITE-UL EXCREMENTELOR DIN JURNALISM , ANALFABETI CU DIPLOMA SI CENZURA CAT DE MULTA . CLOSETARII JURNALISTI CU PATRU CLASE PE ZIARE.COM HALESC KAKAT LA GREU

    ZIARE.COM , NAZISTII JURNALISMULUI ROMANESC . CENZUREAZA , INJURA , INSULTA SI AMENINTA GRAV CITITORII ,
    JEGUL JURNALISMULUI SI PLEAVA ESTE IN FRUNTE .
    O RUSINE PENTRU ROMANIA , ACESTE JEGURI

    • Romanii sunt blestemati
      CEI MAI INCAPABILI SI MAI IDIOTI DINTRE ROMANI AJUNG LA CONDUCEREA TARII
      STRIGATOR LA CER ! VOTATI MAI BINE ANIMALELE

  2. Ciolacu de cind e sef la PSD a dus partidul in cap!!El crede ca poporu-i prost nu vede cum merge pe burta cu min.Virgil Popescu la falimantarea romanilor si a economiei tarii? Niciodata n-a votat sa fie demis desi l-au vizat 3 motiuni de cenzura pe virgil popescu.A votat pt. mentinerea acestui popescu in functie mereu acest ciolac.La alegeri pregati-va sa aveti cel mai mic scor din istorie ba ciolache!

  3. Pleaca!
    sa vina unul care chiar e social democrat nu Ciolacu ce promite mereu pensii mai mari batranilor nostri dar nu stie cat si cand Apropos pana in 2023 ne mai parasesc o multime de pensionari ce nu au bani de hrana si medicamente.
    Pana si Ceasca a promis din balconul CC PCR 1oo de lei de la 1 ale lunii urmatoare Lasa-ne nea Ciolacule, lasa-neeeeeeeeee

  4. Ciolacu a desfiintat partidul. Munca si vechimea in partid devin zero. Pune Ciolacu pe cine vrea el. . Metoda e deja brevetata. Rafila ministru. Si metoda comunista a viitorului de aur. Pana atunci restrictii si constrangeri. Pe noi nu ne-a intreabat nimeni. Au bagat in constitutie ca mandatul parlamentarului este reprezentativ, nu imperativ. Adica nu trebuie sa respecte ce au spus ca sa-i alegem. Dupa aia alesul face ce vrea. Mandatul este negat in natura lui juridica de transmitere a puterii in limitele acordate.

    • tara nu este tradata de gigel sau pi zdel , adica de ciolacu sa popescu ci de un intreg sistem mafiot format din partide , institutii de forta si asa zisa justitie .

  5. la summitul de la sibiu , johanis a primit ordin de la rutte , merkel si macron sa transforme si psd ul intr-o carpa , aidoma pnl , si usr in fata intereselor lor , adica indiferent cine castiga sa nu se atinga de profiturile lor . nu avem opozitie reala , doar gargara si circ . ex . , s-a asternut liniste mormantala asupra smenului cu mintia , nici o vorba pe nicaieri .ssst ! securitatea !

  6. Vai tu ,soc si groaza!Ciolacu a anuntat tu ceva socant tu ca presul va fi ales tu !Oare chiar va fi ales ….

  7. Eu nu mai votez de multa vreme. Toti’s o apa s’un pamânt ! NU vreau sa ma fac complice la crimele lor : avorturi, casatorie homo, batrâni si orfani parasiti, etc. etc…
    Când stiu, ca toti presedintii sunt alesi de „perciunati”, care vor dansa cum le cântà „ei”, atunci nu mai votez. Ma asez in genunchi si ma rog Bunului Dumnezeu si Maicutei Sfinte sa izbaveasca Neamul Românesc de slugile întunericului.

  8. Acest cocalar socheres de Buzau ,analfabet libidinos si impostor cu partidul lui PSD si PNL care au distrus RO ,La puscarie cu voi si familie voastre

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger