AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, anunț de ultimă oră! Cât vor fi noile salarii minime...

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră! Cât vor fi noile salarii minime din construcții și agricultură

sursa foto: gov.ro

După ce a avut miercuri, la Palatul Victoria, consultări cu reprezentanții Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social, premierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț de ultimă oră.

Șeful Guvernului dă de veste că s-a ajuns la o înțelege cu sindicatele și patronatele în privința noilor salarii minime din construcții și agricultură. Astfel, salariul minim în construcții va fi 4.582 de lei, iar în agricultură de 3.436 lei.

Ciolacu a anunțat, pe Facebook, concluziile discuțiilor din cadrul Consiliului Național Tripartit.

Am convenit astăzi, împreună cu patronatele și sindicatele, în Consiliul Național Tripartit, noile valori ale salariilor minime în construcții, agricultură și industria alimentară. Am făcut o promisiune angajaților, aceea ca în urma introducerii contribuției pentru sănătate, salariile din aceste două domenii nu vor scădea! Iar prin acordul de azi, atât noul salariu minim în construcții, de 4.582 de lei, cât și cel din agricultură și industria alimentară, de 3.436 de lei, garantează că nu se pierde nici măcar un leu din salariile nete.

Le mulțumesc patronatelor pentru că au înțeles importanța acestui moment și apreciez suportul acordat Guvernului de către sindicate în stabilirea valorilor corecte ale salariilor minime din cele două industrii-cheie pentru economia noastră”, a transmis Marcel Ciolacu, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Guvernul, pregătit să adopte ordonanța de urgență

Ordonanța de urgență referitoare la noile salarii minime din cele două sectoare economice – construcții și agricultură – urmează să primească undă verde la nivelul Executivului.

„Suntem pregătiți, acum, să adoptăm în ședința de Guvern, ordonanța de urgență referitoare la noile salarii minime din cele două sectoare economice.

În acest fel, odată cu promulgarea de către președintele României a pachetului fiscal-bugetar, vor putea fi aplicate și aceste prevederi importante care protejează veniturile tuturor salariaților din construcții și agricultură”, a mai transmis premierul Ciolacu miercuri, 25 octombrie.

author avatar
Andrei Coman
275 afisari

3 COMENTARII

  1. ATI DISTRUS FIRMELE ROMANESTI!! O SA VA VOTEZE MULEA, PANARAMELOR! AJUTATI UCRAINA, ISRAELUL, FAMILIA BIDEN, FAMILIA IOHANNIS, CUMPARATI AVIOANE PE CARE NU LE VETI ADUCE NICIODATA IN ROMANIA, PENTRU CA CIUCA SI ALTII CA VOI SA NU SE DUCA LA PUSCARIE DE HOTIILE FACUTE…DAR PENTRU POPOR AVETI NUMAI MINCIUNI, FOAME, SARACIE, FRIG SI FOCUL SA ARDA CASELE VOASTRE AGONISITE PRIN HOTIE!! CIOLACULE, CE AI FACUT CU PENSIILE SPECIALE??! TE BATE DUMNEZEU, STAI NUMAI UN PICUT PANA TI-O IEI! OM DIN POPOR, ESTI? MINCINOS SI TICALOS CA ION ILIESCU!!! ACELASI RAHAT NUMIT P.S.D., P.D.S.R., F.S.N. DE CE L-ATI OMORAT PE CEAUSESCU??? TOT FOAME, TOT SARACIE, TOT HOTIE ..
    NUMAI HOTII SUNT ALTII…TOT SUB PAMANT O SA SFARSITI SI VOI!! Nu plecati cu nimic din ce ati furat!!

  2. Aplicati modificarea pe un banal program se contabilitate si veti afla adevarul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger