AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, anunţ bombă despre candidatul PSD la prezidenţiale. Cu ce variantă...

Marcel Ciolacu, anunţ bombă despre candidatul PSD la prezidenţiale. Cu ce variantă vine

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu, anunţ bombă despre candidatul PSD la prezidenţiale. Cu ce variantă vine / foto. news.ro

Mircea Geoană ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024. Social-democrații își doresc cu ardoare să câștige scrutinul, de aceea liderii PSD nu exclud o candidatură a secretarului general adjunct al NATO.

Marcel Ciolacu spune că PSD va organiza alegeri interne pentru a stabili cine să fie candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din 2024, dar nu a exclus ca „personalităţi” din afara partidului să poată intra în această competiţie internă.

El a reamintit că doreşte să schimbe vechea abordare a partidului ca preşedintele PSD să fie automat candidatul partidului la alegerile prezidenţiale. „A greşi e omeneşte, a persevera e prosteşte. Toţi preşedinţii PSD dinaintea mea au avut o abordare care nu a funcţionat. Eu am zis că voi schimba această abordare. În primul rând, preşedintele partidului nu mai este neapărat şi candidatul la prezidenţiale”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seara, la Antena 3.

„Vom declanşa alegeri interne pentru această competiţie. Este posibil ca anumiţi oameni din afara partidului, dar personalităţi totuşi cunoscute, să poată să intre în această competiţie internă a PSD. Acest lucru va duce ca în 2024 PSD să câştige toate alegerile”, a adăugat liderul social-democrat.

Unul dintre numele care a început să fie vehiculat este cel al lui Mircea Geoană, fost lider PSD. „Am avut mai multe discuţii. Ne cunoaştem de foarte mult timp. Am avut şi discuţii instituţionale, ca preşedinte de partid, şi domnul Mircea Geoană ca şi secretar general adjunct NATO. Nu am avut niciodată cu domnul Mircea Geoană vreo discuţie de candidatură la prezidenţiale”, a precizat liderul PSD.

Sorin Grindeanu, despre o eventuală candidatură a lui Mircea Geoană

Și Sorin Grindeanu susține această variantă. Fostul premier a ocolit un răspuns direct, dar la fel ca Marcel Ciolacu, a subliniat că PSD trebuie să-şi schimbe abordarea şi să vadă care ar fi cel mai potrivit profil pentru ca un candidat să câştige alegerile. Trebuie văzut „cam ce profil ar vrea nu pesedistul – e important, sunt importanţi votanţii PSD, dar nu ajung ca să faci 50 un pic. Şi atunci asta este abordarea pe care va trebui să o avem şi care să ne ducă la câştigarea alegerilor prezidenţiale”, a arătat Grindeanu.

În acest context, el nu a exclus posibilitatea unei candidaturi din afara partidului, inclusiv a lui Mircea Geoană. „Nu o exclud, nu pot să spun că aduce victoria sau nu. E un fost lider al PSD, care sunt convins că a câştigat alegerile în 2009. E convingerea mea personală şi nu cred că doar a mea. În acest moment ocupă o funcţie extrem de importantă, de secretar general adjunct al NATO, care are un profil european, euro-atlantic, care e un om de stânga”, a arătat Sorin Grindeanu.

author avatar
Andreea Vlad
866 afisari

3 COMENTARII

  1. CIOLANULE vezi ca ajungi la SOCOLA.Spuneai mai deunazi ca a trecut vremea tatucilor .Auzi aici:
    ,,Toţi preşedinţii PSD dinaintea mea au avut o abordare care nu a funcţionat. Eu am zis că voi schimba această abordare.”
    Vezi ,tu le stii pe toate ,si cand mintii pute.Pana atuncii :
    1Unde e greva parlamentara ?(trece sesiune dupa sesiune si nimic)
    2.SUSPENDAREA SASULUI(nu e momentul)
    V-ati aliat o GASCA impotriva lui Dragnea,si va e frica ca o sa luati procentele ca la Cluj ,unde marele vostru ganditor Dincu care trage cu ochii pe la toate partidele,va indreapta pasii
    Repede la COTROCENI sa-i mai faca un dosar penal ca s-a intalnit cu niste evreii,altfel o mierliti rau.Vad ca doamna FIREA a intrat la cutie,se odihneste dupa ce a condus cu oestitate
    campania doamnei Dancila,la fel si Vasileasca.OAMENI GREII

  2. Atentie !!!
    Stimate Domn / Doamnă, Suntem o companie de finanțare a împrumuturilor private, oferind împrumuturi persoanelor care au nevoie de un împrumut. Consolidarea datoriilor, rata de împrumut personal sau de afaceri cu 3% pe an. De la 5.000 USD până la 100.000.000 USD pentru o sumă maximă a împrumutului cu un termen de la 1 la 20 de ani. Luăm în considerare cazul dvs. indiferent de istoricul dvs. de credit slab, împrumutul Primacy și finanțarea vă vor ajuta să vă construiți problemele financiare. Toate tipurile de împrumuturi sunt accesibile, dacă doriți să obțineți un împrumut garantat în numerar cu aprobare garantată. Cu cât răspunzi mai repede, cu atât vei primi mai repede banii de care ai nevoie. Contactați-ne acum pentru a procesa împrumutul dvs. urgent prin e-mail ;;; loantrustuniversal72@gmail.com. sau whatsapp ne la acest număr +919964823806

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger