AcasăPoliticaMarcel Ciolacu a primit rezultatul testului pentru Covid-19. Emoții pentru liderul PSD!

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului pentru Covid-19. Emoții pentru liderul PSD!

marcel ciolacuMarcel Ciolacu a primit rezultatul testului pentru Covid-19. Emoții pentru liderul PSD! / foto: stirileprotv.ro

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19. Liderul PSD a aflat că nu este bolnav. Alături de acesta s-a testat și Paul Stănescu, secretarul general al partidului, precum și Vasile Dîncu.

Ciolacu, Stănescu și Dîncu s-au testat miercuri pentru coronavirus, iar rezultatul venit joi dimineața arată că niciunul dintre cei trei nu este infectat, potrivit Mediafax.

A stat în izolare

Liderii PSD ies, astfel, din autoizolare. Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu au decis să se autoizoleze și să se testeze, după ce au participat la un eveniment electoral în județul Sălaj, unde mai mulți lideri locali au fost testați pozitiv.

Trei lideri PSD Sălaj au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi au ajuns în spital. Tiberiu Marc, președintele Consiliului Județean Sălaj, vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect Florin Florian s-au testat pentru coronavirus, iar rezultatele au fost pozitive. Cu toții s-au întâlnit vineri, la Zalău.

Ciolacu cere anularea alegerilor din București

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, cere anularea alegerilor din București, acuzând fraudarea acestora de către USR PLUS și solicită demisia ministrului de Interne, Marcel Vela.

Social democratul a distribuit, miercuri seară, pe Facebook, imaginile care au fost prezentate de către Antena 3, alături de mesajul: „Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face așa ceva!!! Să vezi cum useriștii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la ușă, dar tu să dai vina pe alții!!! În fapt, în fața camerelor useriștii au făcut circ și istericale, iar pe la spate fugeau în spate cu sacii cu buletine! INIMAGINABIL pentru o țară membră a Uniunii Europene! Toți acești hoți trebuie arestați urgent!”.

Liderul PSD cere demisia ministrului de Interne. „Demisia VELA pentru că ți-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să pazească hoții! PNL este părtaș la acest furt și trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenți și hoți a organizat alegerile! Vă asigur că lucrurile nu rămân așa! Toți veți ajunge la pușcărie! Vom sesiza toate instituțiile internaționale! Europa trebuie să știe cine sunteți, hoților!!! Alegerile au fost în mod evident fraudate și trebuie anulate”, a mai scris Marcel Ciolacu.

author avatar
Andreea Vlad
393 afisari

1 COMENTARIU

  1. ALEGERILE EUROPARLAMENTARE ȘI LOCALE DIN ROMÂNIA AU FOSST FRAUDATE! CU AJUTORUL SERVICIILOR SECRETE MILITARE AFLATE IN SECTIILE DE VOT! Jandarmii vad ca se fac nereguli se fura sacii cu voturi și nu-și fac meseria! Este clar ca au ordin sa închidă ochii la furtul alegerilor! De ce nu ies in strada cei furati, de ce nu fac scandal? Plingeri penale??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger