AcasăPoliticaMarcel Ciolacu a deschis șampania. Este noul președintele PSD! A fost ales...

Marcel Ciolacu a deschis șampania. Este noul președintele PSD! A fost ales cu un scor zdrobitor

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu este noul președinte al Partidului Social Democrat. Deputatul l-a zdrobit pe contracandidatul său, Eugen Teodorovici.

Președintele Camerei Deputaților a fost ales șef peste PSD în urma votului exprimat de către cei 1.460 de delegaţi din cele 39 de centre regionale organizate, sâmbătă, în cadrul congresului extraordinar al partidului.

În urma votului secret, cu buletine, Marcel Ciolacu a fost desemnat preşedinte al PSD cu 1.310 voturi pentru moţiunea susţinută de acesta, iar Eugen Teodorovici a primit 91 de voturi, potrivit Agerpres. Totodată, au fost înregistrate 49 de voturi nule.

Ciolacu: „Mă simt împlinit”

În discursul susținut după câștigarea alegerilor a ținut să-i transmită un mesaj liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, cel care îl acuza că vorbește ireverențios la adresa foștilor lideri PSD. Ciolacu i-a transmis că el se uită în oglindă dimineața și vede cât este mare sau de înalt.

„Dragi camarazi, votul de astăzi nu este dat lui Marcel Ciolacu, votul de astăzi este dat unei echipe a PSD. Marcel Ciolacu vă asigură de 2 lucruri și vreau să fiu auzit de la București până la Vaslui. Marcel Ciolacu, când se trezește dimineața se uită în oglindă și vede foarte bine și cât este de înalt și cât este de mare.

Mă simt împlinit pentru că visul meu și al domnului Stănescu, am reușit să facem cea mai puternică echipă la PSD. Este adevărat, cu toții suntem trecători, este adevărat că în viitor am putea fi competitori, dar acesta nu este un lucru rău. Vreau să avem o altă abordare în interiorul PSD și în afara PSD, să nu mai semănăm neîncredere între noi. Printre multele defecte pe care le am, am și o calitate, aceea de a mă ține de cuvânt întotdeauna.”, a transmis Ciolacu după ce a fost ales președinte al PSD.

A anunțat reconstrucția PSD

Marcel Ciolacu a avut un discurs puternic, în care a transmis un mesaj clar. Acesta a promis că în mandatul său, justiția va rămâne acolo unde îi este locul, în sala de judecată, o aluzie la ceea ce s-a întâmplat în mandatul fostului lider PSD Liviu Dragnea. „Reconstrucţia PSD a început, iar astăzi se decide viitorul social-democraţiei din România”, a anunțat liderul social-democrat în discursul de la Congresul extraordinar al PSD.

„Sunteți mulți care ați muncit enorm în partid. Ați avut – la fel ca și mine – rezultate bune. Ați construit – la fel ca și mine – organizații puternice. Dar au fost cazuri când munca voastră a fost irosită de cei care au crezut că pot folosi PSD ca pe o cheie la ușile justiției. Nu ei sunt PSD! Ei aparțin trecutului”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Justiţia trebuie făcută în sala de judecată, nu la partid, nu la televizor, nu în palatele Administraţiei prezidenţiale”, a declarat Marcel Ciolacu. „Reforma justiţiei trebuie făcută de către profesionişti, de magistraţi, de CSM, de asociaţiile profesionale. Şi trebuie să ne rupem de trecut! (…) Astăzi suntem hotărâţi să lăsăm greşelile trecutului în spate, acolo unde le este locul. Astăzi decidem viitorul social-democraţiei din România! Reconstrucţia PSD a început”, a anunțat liderul PSD.

author avatar
Andreea Vlad
422 afisari

8 COMENTARII

  1. Deci PSD se întărește ca să stea în opoziție câțiva ani? asta este misiunea lui Ciolacu?

  2. PSD se ,,întărește” stînd în poziția ghiocel în fața lui johannes care a zis ca PSD trebuie să dispară! Modelul pentru noul PSD este poziția ghiocel Ciolacu! marcă înregistrată! Citat din Ciolacu: johannes este și președintele meu! Ciolacu crede ca românii vor vota un PSD ghicel Ciolacu,sau vor un PSD gen Dragnea,codrin Ștefănescu,etc mai spre popor?

    • Codrin , Olguta , Plesoianu si gasca din Romania Mare reprezinta 6-7 % din PSD , 91 de barzauni cu mofturi din 1460 de delegati , astia sunt pekinezii de asmutit dulaii si dorm in pat cu stapanii .

  3. Spotmedia.ro , astazi , 23 August 2020 , ora 06: 55 , articol de Emilian Isaila : ” Marcel Ciolacu , un presedinte PSD cu o misiune imposibila – salvarea partidului ”
    ” PSD a pierdut controlul in teritoriu . PSD A FOST PUS PE BUTUCI DE LIVIU DRAGNEA , chiar si cei din tabara lui Dragnea realizeaza ca formatiunea e mai aproape de DISPARITIE decat de RENASTERE . Si chiar daca vor reusi sa-si revina , in urma unui cataclism national , ii va lua doar cateva saptamani sa-si ostilizeze din nou toata tara . Asta pentru ca , MODUL IN CARE CEI DIN PSD VAD POLITICA E TOTAL GRESIT . PENTRU UN PESEDIST , POLITICA E ECHIVALENTA CU CEA MAI RAPIDA METODA DE A TE IMBOGATI PE TINE SI PE APROPIATII TAI . ATAT SI NIMIC MAI MULT . Marcel Ciolacu este noul lider ales al partidului . Misiunea lui este una imposibila , dar beneficiaza de o luna de gratie . Dupa aceea incepe haosul . Dar ne-am obisnuit , PSD E UN PARTID NASCUT DIN COMUNISM SI HAOS ”

  4. ” Ziua de 23 August , ziua Pactului Ribbentrop – Molotov , a fost stabilita de Parlamentul European ca Ziua Europeana de Comemorare a Victimelor Nazismului si Comunismului . Trecutul nu mai poate fi schimbat , dar viitorul depinde de fiecare dintre noi . POLITICIENII CARE REFUZA DIN NOU SA ASCULTE VOCEA POPORULUI DEMONSTREAZA CA NU AU INTELES CA VICTORIA IMPOTRIVA REGIMURILOR TOTALITARE SI DICTATORIALE A FOST PLATITA CU PRETUL VIETII MULTORA CARE AU LUPTAT CU DEDICATIE SI CURAJ PENTRU LIBERTATEA NOASTRA . PUTEM GARANTA PACEA SI PROSPERITATEA DOAR PRIN CUNOASTEREA ADEVARULUI ISTORIC . Generatiile tinere trebuie sa cunoasca ORORILE , REPRESIUNEA IN MASA SI SUFERINTELE PE CARE , CU BUNA STIINTA , LE-AU PROVOCAT REGIMURILE TOTALITARE SUB DIFERITE FORME ”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger