AcasăPoliticaMarcel Ciolacu a dat de pământ cu Florin Cîţu, în plenul Parlamentului!...

Marcel Ciolacu a dat de pământ cu Florin Cîţu, în plenul Parlamentului! L-a jignit din cauza bugetului pe 2021!

ciolacu Marcel Ciolacu a dat de pământ cu Florin Cîţu, în plenul Parlamentului! L-a jignit din cauza bugetului pe 2021!

Parlamentul a început, luni, dezbaterea proiectelor de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2021.

Coaliția PNL, USR-PLUS și UDMR a reușit să treacă bugetul de stat prin comisiile de specialitate în trei zile. Astfel, bugetul de stat, a intrat în dezbaterea plenului în varianta venită de la Guvern, fără nicio modificare în plus.

Ciolacu l-a atacat pe Florin Cîţu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat, în plenul reunit al Parlamentului, la dezbaterile pe bugetul pe 2021, că bugetul cu care a venit premierul Cîțu încalcă legea.

Domnule prim-ministru, un minicions mai patologic decât dumneavoastră nu cred că am cunoscut. Sunteți la guvernare de un an și jumătate. Ați fost ministru de finanțe pe timpul domnului Orban.

Domnule Orban cred că sunteţi ultimul brontozaur în politică, nu mai există niciun om cu atâta vechime în politică, ştiţi la fel de bine ca mine că PSD nu a guvernat 30 de ani în România. Știți foarte bine că sunt nepoatele, amantele și politrucii dumneavoastră în statul român.

Bugetul pe care l-ați prezentat e o rușine. Nu ați reușit să creșteți alocațiile și pensiile. Atât puteți, asta este viziunea dvs de austeritate pentru România

Cum să pedepsiți oameni și administrații locale pentru că nu ați câștigat dvs acolo alegeri? PSD nu va vota bugetul în această formulă. Totul pentru voi și nimic pentru români.

Dacă în Parlament nu veți respecta românii din întreaga țară, eu și colegii mei vom merge în stradă alături de ceilalți români care ies zilnic„, a spus Ciolacu.

PSD-iştii au venit cu păpuşi

Parlamentarii Partidului Social Democrat au venit cu bebeluși de jucărie în timpul discursului din plenul Camerei Deputaților al premierului Florin Cîțu.

Gestul parlamentarilor PSD poate fi interpretat în mai multe moduri, însă cea mai evidentă explicație este faptul că, în opinia opoziției, bugetul pentru 2021 este alcătuit din „minciuni pe care le mai cred doar bebelușii”.

author avatar
Andrei Ștefan
388 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger