AcasăPoliticaMarcel Ciolacu a anunţat când îşi va prezenta demisia din funcţia de...

Marcel Ciolacu a anunţat când îşi va prezenta demisia din funcţia de preşedinte al PSD

Austeritatea impusă de Guvernul Ciolacu nu va reduce deficitul bugetar

Marcel Ciolacu a lăsat de înţeles că şi-a trasat deja strategia pentru anul electoral 2024. Premierul României „joacă tare” şi pare foarte sigur că partidul său va da lovitura la toate alegerile de la anul.

Prim-ministrul a spus că, în momentul în care va pierde un rând de alegeri, se va retrage din conducerea PSD.

Ciolacu îşi dă demisia, în caz de eşec

Marcel Ciolacu a admis că, în caz de eşec, va renunţa la funcţii şi se va întoarce la viaţa de dinainte de politică şi la prieteni.

Când am pierdut un rând de alegeri, în acel moment voi pleca din funcția de președinte al partidului.

E o democrație tânără în România, este pentru prima oară când cele două mari partide ale României au convenit un lucru și s-au ținut de el până la capăt.

Din punctul meu de vedere am intrat într-o democrație consolidată. Dacă acest lucru s-a văzut într-o coaliție, trebuie să vadă și în interiorul unor partide.

Cum să rămân la partid dacă am pierdut alegerile, ce să le spun colegilor mei? La partid rămâi cât câștigi”, a afirmat Marcel Ciolacu la romaniatv.net.

Se întoarce la covrigăria din Buzău?

Eşecul din politică l-ar putea trimite pe Marcel Ciolacu înapoi, la covrigăria din Buzău.

„Am muncit de la 19 ani. Eu și familia mea avem din ce trăi, nu suntem bogați, nu suntem săraci, ne permitem un concediu. Să-mi fie ruşine? Am carat lazi, blugi nu am vândut.

Am avut primul magazin era si cu… am vandut la tejghea, nu am avut afaceri cu farmacii, nu am firme de curent electric nici prin interpuşi, nu am nicio problema cu ceea ce am facut. Problema mea e cu ce se inventează.

De când sunt premier, mi-am redus foarte mult cercul de prieteni, am prieteni de când am venit în Parlament, e normal ca mi s-a schimbat viaţa, nu am mai ieşit asa de mult.

Nici nu mai am timp, cand ajungi la 9 seara acasa…. si aseara am fost la cineva acasa, am stat de vorba a fost o placere. Da am stat pana la ora 10, la 10 deja e târziu”, a mai spus Ciolacu pentru sursa amintită.

author avatar
Andrei Ștefan
897 afisari

6 COMENTARII

  1. Daca faci nationalizarea tuturor bogatiilor date strainilor pentru folosul lor ,esti credibil .Daca faci altfel nu vad o reprezentare a Romanilor credibila.

  2. Eu zic ,ca sunt ca pierdute și prin urmare poți sa pleci, de fapt ți ai trădat românii când ai făcut troc cu Werner și pnl și ai tăcut mâlc ,ba chiar psd a votat acea aberație de lege 55 care închidea românii în case ar fi absurd ,ca să crezi că psd va da lovitura

  3. Omul asta este atât de fals ca îți vine sa-i plângi de mila.!
    Tot ne spune ca a carat tot felul de lăzi, dar ca sa fii credibil domnule Marcel Ciolacu, nu ar fi mai vine sa ne Spuneti pe scurt care este educația universitară , ce profesie aveți de fapt ca la fotbal si politică se pricepe toată lumea.!!!

  4. Dacă cineva m-ar întreba ce profesie am, ii scot diplomele universitare cu foaia matricolă ca discutam nu vorbe ci fapte. Ani pierduți in facultăți, cu examene pe vreme rea, arșița , așa ceva as vrea sa aud de la acest politician pe nume Marcel Ciolacu și NU gargara ca sunt satul de acești politicieni de 34 de ani.!!!
    Cu o clasa politica formată din indivizi care NU au o formație universitară, la facultăți făcute pe genunchi sau neacreditate cum poți sa ai tupeul sa faci așa zisa politica, cum poți sa te impui in fața străinilor , care sunt niște șacali ???
    Cum poți sa pretinzi celor de la PSD când tu însuți ai un CV Neconcludent ????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger