AcasăPoliticaMandatul primarului general al Capitalei, luat la „tocat”. Ponta: „După dezastrul făcut...

Mandatul primarului general al Capitalei, luat la „tocat”. Ponta: „După dezastrul făcut de Nicușor Dan…”

sursa foto: Facebook/Victor Ponta

Urmează un an – 2024 – cu mai multe rânduri de alegeri, inclusiv locale. Deja actualul edil al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că ar vrea să intre în cursa pentru un nou mandat de primar general, la alegerile viitoare.

În tot acest context, fostul premier Victor Ponta a explicat cât se poate de clar că nu are în plan să candideze la Primăria Capitalei. Chiar și așa, nu s-a ferit să-l critice pe actualul ocupant al fotoliului de primar general al Bucureștilor. Aducând în discuție ceea ce a numit „dezastrul făcut de Nicușor Dan”.

Ponta, despre situația Capitalei: „După dezastrul făcut de Nicușor Dan, are nevoie de un om care se pricepe la primărie”

Ponta a precizat, duminică seară, la România TV, că nu-și dorește să candideze la Primăria Capitalei și că a și anunțat-o pe Gabriela Firea – potențiala candidată din partea PSD în cursa pentru șefia PMB – despre acest lucru. Fostul premier consideră că Bucureștiul are nevoie de un edil care chiar se pricepe la primărie, nu doar un om politic.

„Nu candidez la Primărie. Am sunat-o pe Firea și i-am spus. Și i-am spus și de ce. Eu cred că primăria București, după dezastrul făcut de Nicușor Dan, are nevoie de un om care se pricepe la primărie, nu doar un om politic. Cine va candida? Nu știu. Sper să nu rămânem cu Nicușor Dan. Sper să vină cineva care se pricepe”, a afirmat Victor Ponta, citat de romaniatv.net.

Problema traficului și a gunoaielor

Pe de altă parte, analizând mandatul lui Nicușor Dan în fruntea Primăriei Capitalei, fostul șef al Guvernului spune că nu vede o schimbare în bine a lucrurilor – dimpotrivă. Și a adus în discuție atât traficul rutier, cât și problema gunoaielor.

„Primăria Capitalei este un monstru administrativ care e foarte greu de condus, pentru că ai 6 primari de sector, ai consiliu general și foarte mulți bani și interese. Se laudă primarul că în Capitală nu se mai construiește și nu se mai repară nimic. Păi asta nu e un semn de inteligență, e un semn de prostie pură, păi cum să nu lași să vină banii în Capitală? Păi și din ce trăim în București? Cum să evoluezi și să te dezvolți că oraș, daca tu nu lași banii să intre. Nu am văzut nimic schimbat în bine: traficul e din ce în ce mai rău, gunoaiele tot mai multe. Știți că Bucurestiul nu are nicio groapă de gunoi? După ne plângem că e aerul contaminat”, mai spus fostul premier Ponta.

author avatar
Andrei Coman
484 afisari

2 COMENTARII

  1. Ponta a zis ca nu se pricepe la administrarea unui oras motiv pentru care nu candideaza la functia de primar.Dar de fapt Ponta nu se pricepe la mai mullte.Explicatia cu pensiile bazate pe contributiviate este caraghioasa si chiar aiurita.Daca un fost premier atata pricepe legat de pensie la ceilalti nastrusnici nici nu mai am pretentie.Nu stiu de ce la acest minister al muncii ajung numai persoane mincinoase.Nu stiu de ce televiziunila se baga in aceasta mascarada.

  2. MAI BINE IA ZI TU PINOKIO CUM STAM CU RETELELE DE DROGURI PE CARE LE GESTIONEZI DE CAND AI FOST SCOLIT IN ITALIA IN ANII 1990 ………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger