AcasăPoliticaMagistrații au decis soarta lui Clotilde Armand! Cine va conduce cel mai...

Magistrații au decis soarta lui Clotilde Armand! Cine va conduce cel mai bogat sector din Capitală în următorii 4 ani

Clotilde ArmandMagistrații tranșează joi soarta lui Clotilde Armand. Cine va conduce cel mai bogat sector din Capitală în următorii 4 ani / foto: Digi 24

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 se vor pronunța, joi, în privința rezultatului alegerilor locale pentru Primăria Sectorului 1. S-au făcut acuzații de fraudă, după ce în spațiul public s-au scurs imagini din camera în care se aflau sacii cu voturile.

UPDATE 13.34. Clotilde Armand a fost validată în funcția de primar al Sectorului 1. Daniel Tudorache mai are o șansă, deoarece decizia Judecătoriei Sectorului 2 poate fi atacată cu apel în termen de 2 zile.

Instanţa a stabilit ca în dosarul privind validarea primarului termenul să fie pe data de 14 octombrie. Miercuri, instanţa a amânat pronunţarea în acest dosar pentru data de 15 octombrie. Decizia va fi pronunțată în prezența lui Clotilde Armand şi Dan Tudorache. Nu va fi definitivă, transmite stiripesurse.ro, urmând apelul. O decizie definitivă ar putea să fie dată abia săptămâna viitoare, când vom afla cine va conduce cel mai bogat sector din București.

Actualul edil al Sectorului 1, Daniel Tudorache, candidat PSD, susține ipoteza fraudei electorale. Acesta a făcut plângere penală la Parchetul General şi Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) împotriva procurorului care a ocupat funcţia de preşedinte de Biroului Electoral de Circumscripţie Sector 1. Acesta îl acuză de abuz în serviciu. De asemenea, plângerea penală a fost formulată de PSD şi împotriva liderului USR, Dan Barna, precum şi a membrului USR, Andrei Nicolaescu.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost văzuţi niște persoane, despre care se crede că sunt membri ai USR-PLUS, manipulând saci cu voturi, noaptea, chiar în prezenţa preşedintelui Biroului Electoral al Sectorului 1, procurorul Bogdan Sprâncu.

Sorin Ovidu Vîntu: „O operaţiune gândită de specialişti din serviciile secrete”

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu lansează o explocaţie inedită pentru scandalul de fraudă electorală de la Sectorul 1.

„Majoritatea populaţiei a văzut ce s-a întâmplat la Sectorul 1. Groaznic! De ce au fost date publicităţii aceste imagini? Este clar o operaţiune măcar gândită de nişte specialiştii din serviciile secrete. De ce au fost date publicităţii? Ca să arate tuturor că USR nu se deosebeşte de celelalte partide. Aşa este. Pentru că acelaşi sistem politic va genera aceiaşi oameni politici. Nu doar acum s-au furat voturi. Din ’90 încoace, exceptând poate alegerile din 1990, toate celelalte au fost măsluite. Toate partidele au făcut şi fac exact acelaşi lucru. Ni s-a arătat că şi USR-iştii sunt la fel. Nişte derbedei, ca toţi ceilalţi. Trebuie schimbată Constituţia României, trebuie schimbat sistemul politic românesc, trebuie pus pe acest trup care se cheamă România un cap”, afirmă Sorin Ovidiu Vîntu, într-o înregistrare video publică pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
514 afisari

5 COMENTARII

  1. Cu atatea dovezi de frauda, cu un procuror care modifica numarul de alegatori permanenti judecatoarea # Spinu
    a hotarat ca hotii de la USR au castigat primaria sector 1.

    JUDECATORIA S 1 A VALIDAT HOTIA CELOR DE DREAPTA

    NU CONTEAZA CE VOR ROMANII.

    CONTEAZA CE VOR PAPUSARII

    Oare cat mai suporta romanii atata tradare de tara si de neam?

  2. Deci imaginile filmate in care usriștii taiau voturile (FRAUDAU!) PSD ului la tocator n-au nici o valoare pt. judecatorii români? Și se mai întreaba de ce românii îi desconsideră?

  3. Dacă e operațiunea serviciilor e dovada ca ele nu mai sunt românești au trădat pt străini ca după sacii cu voturi vor cară sacii cu bani ca doar clotilde a recunoscut singura ca furat pt statul francez sute de mi-l!!! Hai a ale nu politicieni!!

  4. Exact, Anonim, si eu cred la fel – i-am lasat sa aduca la algeri candidati nevotabili – vorbesc de toate partidele – si noi am votat raul mai mic. Ei bine, raul mic, daca e bine hranit cu voturi, se face mare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger