AcasăPoliticaMacovei: Udrea a facut blat cu social-democratii

Macovei: Udrea a facut blat cu social-democratii

Scorul obtinut de Elena Udrea in primul tur nu i se datoreaza in principal  lui Traian Basescu, ci Partidului Social Democrat, sustine europarlamentarul Monica Macovei.

Monica Macovei crede ca Elena Udrea este mana-n mana cu pesedistii

Chiar daca batalia electorala se apropie de final, Elena Udrea ramane una dintre tintele preferate ale Monicai Macovei, care a gasit o cale sa lege PMP-ul de Victor Ponta cu ajutorul lui Dorin Cocos. Comentand evolutiile in dosarul Microsoft, europarlamentarul a vorbit despre relatia de afaceri pe care premierul a avut-o cu fostul sot al Elenei Udrea, dar si despre sprijinul pe care PSD l-a dat candidatului PMP. „Implicarea lui Dorin Cocos in dosarul Microsoft arunca o umbra asupra doamnei Udrea, care are de raspuns la multe intrebari referitoare la bani. In declaratia de avere apar sume cu multe zero-uri de la domnul Cocos. Nu poti sa spui ca nu stii nimic. Inteleg ca domnul Cocos avea contracte si cu Victor Ponta. E ciudat ca doamna Elena Udrea a luat scorurile cele mai mari in judetele rosii, judetele lui Victor Ponta”, a declarat Macovei.

author avatar
Adelina Ionicel
2.388 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger