AcasăPoliticaLupta pentru fotoliul de șef al PNL București. Violeta Alexandru vrea un...

Lupta pentru fotoliul de șef al PNL București. Violeta Alexandru vrea un nou mandat: ”Suntem pe drumul cel bun”

Lupta pentru fotoliul de șef al PNL București. Violeta Alexandru vrea un nou mandat: ”Suntem pe drumul cel bun” (sursa foto. Facebook/Violeta Alexandru)

Pe măsură ce Ludovic Orban și Florin Cîțu caută să convingă liberalii, fiecare cum poate mai bine, că merită să câștige cursa pentru prima funcție în cadrul PNl-ului, ce se va tranșa la congresul din toamnă, sunt disputate și funcțiile de conducere de la nivelul filialelor Partidului Național Liberal.

Deja în cursa pentru șefia organizației PNL din Capitală au intrat doi liberali cu nume cunoscute – cel mai recent anunț în acest sens venind de la șefa în exercițiu a Partidului Național Liberal București, Violeta Alexandru.

Fostul ministru al Muncii și-a anunțat, vineri seară târziu, înscrierea în cursa pentru un nou mandat în fruntea liberalilor bucureșteni. S-a întâmplat la câteva zile după ce edilul sectorului 6, care se bucură de susținerea lui Florin Cîțu, a făcut public faptul că aspiră la fotoliul de lider al PNL București.

Alexandru: Depinde de noi să rămânem serioși, ambițioși. Și fără aroganță

”1 an a fost mandatul meu de Președinte ales al PNL București. Acum mi-am depus candidatura pentru un mandat plin.

1 an de mandat. O perioadă în care am fost și ministru în pandemie. 50% creștere poziții consilieri PNL București la alegerile locale (scos Firea – PSD din PG, 1 primar de sector, 3 viceprimari plus Viceprimar general; bravo tuturor colegilor mei!) și 100% creștere poziții parlamentari față de 2016. Un PNL București în creștere, prin muncă serioasă. Bucureștenii (inclusiv cei care renunțaseră să mai creadă în schimbare) au început să privească cu atenție spre PNL București. Suntem pe drumul cel bun. Depinde de noi să rămânem serioși, ambițioși. Și fără aroganță”, a scris Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

Ce planuri are actuala șefă a PNL București

Totodată, liberala a dezvăluit și ce obiective are, dat fiind faptul că aspiră la un nou mandat de lider al PNL București. ”Pentru următorul mandat. Principalul meu proiect politic intern: curățenie în filiale (știu bine ce am preluat) și meritocrație în promovare. Fără teamă sau constrângeri pentru cei care au încredere în ei.

Principalul meu proiect extern: legea Capitalei. Primăria Capitalei – sectoarele, vor urma decizii. Indiferent în ce sector locuiești ca bucureștean, ai dreptul să beneficiezi de servicii de aceeași calitate. Un singur oraș”, a ținut să menționeze Alexandru.

Ciucu candidează și el la șefia PNL București

În seara zilei de 15 iulie, actualul edil al sectorului 6 al Capitalei și-a comunicat public planul de a participa în cursa pentru prima funcție în cadrul PNL București. Și anume a anunțat că și-a depus candidatura pentru președinția PNL București ”împreună cu colegii care mă susțin și cu care voi face echipă în următorii patru ani”.

Ciprian Ciucu a vorbit despre unitate și a dat de înțeles că e gata de muncă. ”Avem mult de muncă, în special în administrația locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre, iar pe mine ma interesează in special componenta de reglementare și ca Sectoarele sa fie eligibile, alături de Primăria Capitalei pe fonduri europene, in special PNRR”, a mai scris Ciucu, pe Facebook, mesajul său fiind însoțit de o ilustrație grăitoare – în care apare dând mâna cu premierul Florin Cîțu, unul dintre cei doi candidați la șefia PNL.

Vă amintim totodată că, pe 30 mai, Violeta Alexandru îți anunțase public susținerea pentru Ludovic Orban la congresul din toamnă. ”Votez Ludovic Orban la congresul din toamnă al PNL, cel care s-a opus (singurul, într-o sală plină de USLiști) împrietenirii cu PSD din respect pentru alegătorii de dreapta și care a suferit politic pentru verticalitatea lui. Cel care a dus PNL la guvernare căci altminteri ne uitam de peste gard și ne gândeam cum ar fi dacă. Este o opțiune asumată, eu făcând parte din generația contracandidatului Cîțu”, transmitea, la acel moment, fosta șefă de la Ministerul Muncii, pe aceeași rețea de socializare.

146 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger