AcasăPoliticaLui Gheorghiță i s-a pus pata pe copii

Lui Gheorghiță i s-a pus pata pe copii

Colonelul sare calul. Bate apropouri nefirești, cusute cu ață albă. Ca și cu vaccinurile. Sunt bune, sunt minunate, sunt singura noastră șansă să stopăm cumva pandemia. Am stopat pe dracu’!

Valeriu Gheorghiță a ieșit la rampă cu o declarație care, în mod cert, va declanșa un scandal imens. A spus că de la toamnă este posibil să se treacă și la vaccinarea anti Covid a copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani. Și că Pfizer umblă să obțină autorizație pentru asta. Sigur o va obține, căci nu degeaba a început demersurile pentru această categorie de vârstă. De unde vaccinarea era facultativă, ne vom trezi că e obligatorie.

La fel ca în cazul adulților, sistemul va găsi metode prin care să impună vaccinarea. Pe noi vor să ne ducă de nas cu pașaportul Covid. Sigur că nu este obligatoriu să ne vaccinăm, dar vor începe restricțiile. Nu vom mai avea voie la teatru, la cinema, în avioane, pe stadioane, în trenuri și autocare chiar, dacă nu suntem vaccinați. Apoi ne trezim că nu mai avem acces în mall-uri sau supermarketuri, în hoteluri, pe plajele private sau mai știu eu unde. Nu vor spune că e discriminare, e o măsură de protecție. Ce fel de protecție, din moment ce virusul îl iau și vaccinații, și nevaccinații?

În ceea ce privește vaccinarea copiilor lucrurile se complică, dar și aici vor găsi metode prin care să constrângă populația. Ești liber să nu-ți vaccinezi copilul, dar nu mai ai voie să-l introduci în colectivități. Ai de ales, ori la școală și la grădiniță, ori acasă și la revedere. Îi duce mintea să restricționeze accesul și în parcuri, la locurile de joacă. Dacă restaurante pentru cei fără vaccin s-ar putea face, presupun, nimeni nu va avea curaj să încerce și grădiniție pentru copii nevaccinați. Că părinții sunt singurii care hotărăsc dacă își înțeapă copiii nu va mai conta. Legea vaccinării e pe drum și, chiar dacă se face referire la vaccinuri la modul general, nu e greu să introducă și zeama anti Covid. Despre efectele nefaste pe care însuși colonelul le-a recunoscut, nu scoaste niciun cuvânt. După primul caz de deces, Doamne ferește, Gheorghiță va avea ocazia să vadă ce înseamnă furia unui popor care nu va mai ține cont de opreliști, de grade, de unforme și de indicații venite de la UE sau Pfizer. Nu te pui cu o țară scoasă din minți de niște directive cretine și de executanți orbi.

author avatar
Valentin Boeru
1.213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger