AcasăPoliticaLudovic Orban, tras pe sfoară de un nou personaj pe care l-a...

Ludovic Orban, tras pe sfoară de un nou personaj pe care l-a „inventat”. Ce a făcut „trădătoarea” pe Facebook este uluitor

Ludovic Orban Ludovic Orban, tras pe sfoară de un nou personaj pe care l-a "inventat". Ce a făcut "trădătoarea" pe Facebook este uluitor

Ludovic Orban, actualul preşedinte al PNL-ului, este părăsit de tot mai mulţi lideri din partid, oameni din funcţii-cheie. Cel mai recent, şeful liberalilor a fost trădat de Mara Mareș, șefa Tineretului Național Liberal.

Femeia este în tabăra lui Florin Cîțu și a început să-și șteargă postările de pe Facebook în care își manifesta prețuirea, admirația și susținerea față de Ludovic Orban. Mara Mareș a primit, deja, o funcție de consilier de stat oferită de Florin Cîţu.

mara mares
Ludovic Orban tras pe sfoară de un nou personaj pe care l a inventa

Orban şi Cîţu, ceartă pe cine este premierul dorit

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat vineri, în cadrul unei vizite în filiala PNL Brăila, el a fost candidatul partidului la funcția de premier în campania electorală de anul trecut, preferința pentru Florin Cîțu fiind „manifestată” de cei din USR PLUS.

Replica lui Orban vine după ce contracadidatul său la congresul din septembrie a declarat că a convins „o Românie” să fie premier.

Cred că am convins o Românie să fiu prim-ministru și să fiu susținut de coaliție, cred că este mai simplu să conving niște colegi să mă susțină la președinția PNL”, a declarat, joi, la Alba Iulia, premierul Florin Cîțu.

Întrebat despre declarația făcută de premier, Ludovic Orban a ținut să precizeze că el a fost candidatul partidului pentru funcția de premier în campania electorală de anul trecut.

author avatar
Andrei Ștefan
667 afisari

7 COMENTARII

  1. Orban nu poate ieși din șabloanele comunisto- securiste, el are o gândire pura de propagandist alcoolist, vorbeste fara sa stie ce spune, asta da intuneric Liberal

  2. o ala cred ca tine loc de zero ca altfel dupa cate fantasmagorii a debitat si mai ales cu cat a imprumutat vietile noastre il mai voteaza cucu !!!!!!! el se lauda ca e susutinut de stapanii lui viitorii gropari ai ue ajunsa un mare oneghe progresist care vinde iluzii!!!!!!!!!

  3. Fiinta asta perfida Mara Mares ar fi instare sa l vanda si pe tac-su Bai satana feminina esti femeie sau drak Siktir iuda impostoare Macar stii in ce partid esti si ce program are ?

  4. @ După ce cu ceva ani în urmă PNL-iși și PDL-iști precum, Antonescu, Blaga, Berceanu, Boc, Videanu, Ludovic Orban, etc., afirmau public, că ,,o luați în mână”, ,,o luați la labă”, pe la televiziunile pe unde erau invitați, către alți interlocutori, au revenit după ceva ani la guvernare cu inițiative guvernamentale de vaccinare și educație sexuală în școli, ?

  5. @ Și Mitică Dragomir se specializase ca „Oracolul din Bălcești”, în preziceri, competiția pe zona de horoscop, preziceri și prognoze fiind deci, dârză , ?

  6. Catzu sa fie atent ca odata vipera asta Mares il v a musca fara sa clipeasca si v a pleca la altul in barca

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger