AcasăPoliticaLudovic Orban sună mobilizarea în Parlament la dezbaterea bugetului: Contăm pe o...

Ludovic Orban sună mobilizarea în Parlament la dezbaterea bugetului: Contăm pe o prezenţă masivă – VIDEO

Ludovic Orban sună mobilizarea în Parlament la dezbaterea bugetului: Contăm pe o prezenţă masivă - VIDEO

Cu doar câteva ore înainte de a începe ședința comună a celor două Camere ale Parlamentului, convocate pentru a dezbate proiectul bugetului de stat și cel al asigurărilor sociale de stat pe anul în curs, liderul PNL a sunat mobilizarea aleșilor neamului, cu excepția, lesne de înțeles, a celor din principala formațiune de opoziție, PSD-ul.

Propunerea mea este ca dezbaterile să se facă plen doar fizic, pentru că nu avem posibilitatea tehnică de a organiza altfel plenul. Sigur că toţi cei care pot să vină fizic vor fi prezenţi fizic. Avem două cazuri de persoane care, din motive medicale, este posibil să nu poată să fie prezenţi”, a anunțat, luni, Ludovic Orban.

Totodată, sunt așteptați la Parlament și reprezentanții Cabinetului Cîțu care fac parte din Legislativ. ”Noi am solicitat mobilizarea tuturor parlamentarilor din cele trei formaţiuni politice ale coaliţiei şi de asemenea din grupul parlamentar al minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor. Contăm pe o prezenţă masivă. Am transmis şi miniştrilor care sunt parlamentari să fie prezenţi la dezbaterile parlamentare. Sunt convins că, având o mobilizare exemplară, vom reuşi să adoptăm bugetul în termenul propus”, a mai anunțat Ludovic Orban, fostul șef al Executivului.

Ședința Camerei Deputaților și a Senatului în care se vor dezbate cele două proiecte urmează să înceapă la ora 16, în prezența premierului Florin Cîțu.

76 afisari

1 COMENTARIU

  1. Hai baieti, fac cinste, sa traka austere de buget, si ne imbatam, asa vedem lucrurile mai limpezi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger