AcasăPoliticaLudovic Orban și Florin Cîțu s-au atacat unul pe altul, în spatele...

Ludovic Orban și Florin Cîțu s-au atacat unul pe altul, în spatele uşilor închise din PNL! Iată de ce s-au certat!

Florin-Citu-si-Ludovic-OrbanLudovic Orban și Florin Cîțu s-au atacat unul pe altul, în spatele uşilor închise din PNL! Iată de ce s-au certat!

Tensiunile din PNL, mai ales cele dintre Ludovic Orban şi Florin Cîţu, au ieşit din nou la suprafaţă, în şedinţa BEX PNL. Continuă, deci, tensiunile și nemulțumirile pe tema numirilor în funcții a secretarilor de stat și șefilor de agenții.

S-au certat pe postul de şef ANOFM

Mărul discordiei în ședința BEX a fost de această dată numirea președintelui Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), care a fost promisiă de către Ludovic Orban organizației PNL Maramureș.

Potrivit surselor citate, liderul PNL Maramures, Ionel Bogdan l-ar fi întrebat pe premier de ce se întârzie numirea propusă de organizație la ANOFM, conform hotnews.

Cîțu le-ar fi spus liberalilor că nu poate valida propunerea pe motiv că actualul director, Maria Mareș are un mandat de 4 ani și a fost numită pe funcție chiar de Guvernul Orban.

Cîţu n-a semnat pentru 50 de oameni

În ședința de luni a BEx PNL, Cîțu le-a explicat liderilor centrali de ce nu a numit în funcții propuneri venite de la filiale.

Ar fi vorba de circa 50 de oameni propuși de liberalii din teritoriu și pentru care premierul nu vrea să semneze.

O afirmație făcută de Cîțu în ședință și care a pus și mai mult paie pe foc a fost aceea că nu poate să facă numiri care nu respectă criteriile de integritate. O parte din cei prezenți la ședință au perceput această remarcă a premierului ca un reproș direct către Ludovic Orban.

În urmă cu o săptămână, liderul senatorilor PNL, apropiatul lui Ludovic Orban, Virgil Guran s-a plâns tot în ședința BEX de activitatea premierului și de faptul că acesta ignoră problemele partidului și împiedică numirea pe funcții a unor secretari de stat și șefi de agenții, nominalizați de partid.

author avatar
Andrei Ștefan
1.129 afisari

3 COMENTARII

  1. Catu-le puterea e in pixul tau,nu fi nici,cat ii negru sub unghie condus de COMBINAGIUL de ORBAN,care este pe urmele lui Dragnea,ca vei deveni un fel de Grindeanu+Tudose+Dancila.

  2. Ce rau am ajuns , colonie umila impinsa spre saracie si subdezvoltare de forte obscure externe antiromanesti care ne-a pus in conducerea tarii acesti mercenari jalnici ai lor Iohanis , Orban, Catu s.a, , indivizi fara demnitate , cu minte putina si fara nici o competenta !!!!!
    Trist este ca romanii sunt fara reactie si se complac in acesta situatie dezastruoasa in care este dusa tara de acesti indivizi !!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger