AcasăPoliticaLudovic Orban şi-a găsit repede un loc de muncă după ce şi-a...

Ludovic Orban şi-a găsit repede un loc de muncă după ce şi-a dat demisia ca premier. Unde merge liderul PNL?

Ludovic OrbanLudovic Orban şi-a găsit repede un loc de muncă după ce şi-a dat demisia ca premier. Unde merge liderul PNL?

Cei mai importanţi lideri PNL s-au întâlnit, miercuri seară, în Biroul Politic Naţional al partidului pentru a discuta multe lucruri importante.

În primul rând, au ajuns la concluzia că vor merge cu Florin Cîţu la Klaus Iohannis, ca propunere de premier. Apoi, au decis să-l susțină pe președintele partidului, Ludovic Orban, pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților la negocierile care vor urma cu USR PLUS și UDMR.

Şi Dan Barna vânează acest post

Șefia Camerei Deputaților este revendicată și de USR PLUS, care își dorește funcția pentru copreședintele partidului, Dan Barna, care este și deputat.

Întrebat dacă ar fi de acord ca în Parlament, Ludovic Orban să fie președintele Camerei Deputaților și USR-PLUS să primească șefia Senatului, Dan Barna a spus că nu au existat discuții, dar președinția Camerei pentru USR-PLUS este o soluție luată în calcul dacă președintele Klaus Iohannis va desemna premier PNL.

Va prelua USR-PLUS președinția Camerei Deputaților?

Este o soluție și ca USR PLUS să preia președinția Camerei Deputaților. E unul dintre scenariile pe care le avem în vedere, dar, repet, până la momentul de față neexistând o discuție concretă pe lucrul acesta, nu este nimic de infirmat sau de confirmat.

Este o soluție la fel de bună sau chiar mai bună ca USR-PLUS să preia șefia Camerei Deputaților, tocmai în situația în care președintele va veni cu propunerea de premier dinspre PNL”, a declarat, marți, Dan Barna, la postul Digi24.

author avatar
Andrei Ștefan
1.161 afisari

5 COMENTARII

  1. cine dracului sa il angajeze pe incompetentul asta subinginer !…asta habar nu are pe ce lume traieste !…nici la salubritate nu este in stare sa ridice gunoiul din fata curtilor !

  2. Asa o „somitate” care pune accentele pe cuvintele Limbii Romane (materne ???) ca grauntele aruncate pe aratura, nu poate ramane inafara „macelariei”, ca pana la pensie mai are ceva oase de ros…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger