AcasăPoliticaLudovic Orban pleacă din România. Ce s-a întâmplat - VIDEO

Ludovic Orban pleacă din România. Ce s-a întâmplat – VIDEO

Orban urmează să meargă în Franța, Israel și Germania

După o perioadă în care deplasările în afara țării au fost limitate, în contextul pandemiei COVID, s-a aflat că șeful Guvernului se pregătește să plece în străinătate, în vizite oficiale.

Prima dintre aceste deplasări este programată pentru finele lunii în curs, când Ludovic Orban va merge în Franța. Din câte a precizat Ludovic Orban, joi, la videoconferința ”RoInvest”, organizată de News.ro, principalul obiectiv al acestei vizite îl reprezintă ”semnarea foii de parcurs privind parteneriatul strategic” dintre cele două state.

Totodată, premierul a adus în discuție faptul că vizita pe tărâm francez are și alte componente, drept urmare Ludovic Orban va fi însoţit, ”cel mai probabil”, de miniştrii de Externe, Economiei, Agriculturii şi de cel al Apărării, ”întrucât sunt și chestiuni ce țin de colaborarea în domeniul militar”.

Ajunge și în Israel

De asemenea, în prima parte a lunii noiembrie, Ludovic Orban ar urma să ajungă în vizită în Israel.

”Voi merge şi în Germania, dar încă nu am programul vizitei fixat. Voi participa la conferinţa de la Berlin. Acum suntem în curs de discutare a detaliilor întâlnirilor bilaterale, încă nu e un program care a fost convenit oficial, dar voi prezent în Germania în a doua parte a lunii noiembrie. Şi e normal să fiu, mai ales în timpul preşedinţiei germane a Consiliului Uniunii Europene”, a afirmat șeful Guvernului, răspunzând unei întrebări.

author avatar
Cristina Stefan
234 afisari

1 COMENTARIU

  1. Franta , Israel , Germania .Dupa alegerile din 3 noiembrie din Statele Unite ale Americii , premierul Orban va face o VIZITA OFICIALA IN SUA ! Vizitele vizeaza CHESTIUNI CE TIN DE COLABORAREA IN DOMENIUL MILITAR (si nu numai ) !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger